Záplava čerstvých informácií: GOJIRA, CARCASS, AGNOSTIC FRONT, DARK TRANQUILLITY a ďalší

GOJIRA, CARCASS, SODOM, BENIGHTED a THY ART IS MURDER zverejnili nové skladby. MASTODON sa chystajú do štúdia. ROB ZOMBIE vydá nový album. AGNOSTIC FRONT, DARK TRANQUILLITY a SCHAMMASCH s novými klipmi.

GOJIRA

Kapela GOJIRA sa hlási o slovo s doteraz nevydanou skladbou „Inferno“. Inšpiráciou pre túto pieseň bol film „Maciste all’inferno“ z roku 1925. Video nahrali v newyorskom štúdiu Silver Cord.

Britská formácia CARCASS zverejnila video ku skladbe „Slaughtered In Soho“. Ide o pieseň z čerstvého nového EP „Despicable“.

Hardcoroví veteráni AGNOSTIC FRONT nahrali nový videoklip k songu „Urban Decay“ z aktuálnej dosky „Get Loud!“.

Švédi DARK TRANQUILLITY natočili nový videoklip ku skladbe „The Dark Unbroken“ z chystaného albumu „Moment“. Ten vychádza 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Američania MASTODON sa v polovici tohto mesiaca odoberú do nahrávacieho štúdia, kde budú pracovať na novom štúdiovom albume.

Thrasheri SODOM vypustili do sveta nový song „Indoctrination“ z albumu „Genesis XIX“, ktorý má dátum vydania stanovený na 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Death/grindoví šialenci BENIGHTED zverejnili nový singel s názvom „Stab the Weakest“.

S novým singlom, nazvaným „Killing Season“, sa pripomínajú aj deathcoristi THY ART IS MURDER.

ROB ZOMBIE oznámil, že 12. marca mu prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy“. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe klipovky „The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)“.

Švajčiarski death/black metalisti SCHAMMASCH sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Ego Sum Omega“ zo stále aktuálnej nahrávky „Hearts of No Light“.