IRON MAIDEN zverejnili ukážku z chystaného živáku. Ako prebiehalo natáčanie nového klipu od AC/DC?

IRON MAIDEN zverejnili ukážku z nového živáku. AC/DC ponúkajú náhľad do zákulisia tvorby videoklipu. TARJA vydá nový live album. POWERWOLF sa chystajú do štúdia. ALTER BRIDGE zverejnili novú skladbu. ORIGIN OF INFINITY vydajú nové EP.

IRON MAIDEN

Kapela IRON MAIDEN zverejnila ukážku z chystaného živáku „Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City“ (vychádza 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva BMG) v podobe skladby „Sign of the Cross“. Materiál sa nahrával v septembri 2019 počas troch vypredaných koncertov v Mexico City v rámci svetového turné „Legacy of the Beast“.

Veteráni AC/DC dávajú možnosť nahliadnuť do zákulisia tvorby videoklipu k piesni „Shot in the Dark“ z dlho očakávanej novinky „Power Up“, ktorá má dátum vydania stanovený na 13. novembra.

Tarja Turunen vydá 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC nový live album „Christmas Together: Live at Olomouc and Hradec Králové 2019“. Ten bude zároveň súčasťou znovu vydaného albumu „From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas)“ z roku 2017. Nižšie nájdete ukážku v podobe piesne „Together“.

Nemeckí power metalisti POWERWOLF sa v decembri odoberú do štúdia, kde budú nahrávať nástupcu zatiaľ poslednej radovky „The Sacrament of Sin“ z roku 2018. „V týchto nepokojných časoch to bola divoká jazda. No, žiadna bezmesačná noc nedokáže zadržať vlkov od vytia a lovenia. Dokončili sme písanie a predprodukciu nového albumu. Sme si istí, že sme vytvorili divoké a dobrodružné dielo metalovej muziky,“ uvádza kapela na svojich sociálnych sieťach. Nový album by mal vyjsť v lete budúceho roka.

Američania ALTER BRIDGE zverejnili novú skladbu s názvom „Last Rites“ z EP „Walk the Sky 2.0.“. To bude okrem už spomínanej piesne obsahovať ešte 6 skladieb z albumu „Walk the Sky“, avšak v živom prevedení. Novinka vychádza 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Česká kapela ORIGIN OF INFINITY už čoskoro vydá nové EP nazvané „Ocvltism“, ktoré vyjde aj na 12 palcovom vinyle. Na EP mala kapela hosťa, speváka Tomáša Hospodku z kapiel WICTIMS a WHN GOODBYE MEANS END.