BOHATÉ SPRÁVY OD AC/DC, ARCH ENEMY, GAMMA RAY A ĎALŠÍCH

Legendárna skupina AC/DC sa chystá do štúdia, kde začne pracovať na novinke. A pozor, táto formácia oslavuje 40 rokov na scéne! ARCH ENEMY nahrávajú nový album. GAMMA RAY a EPICA zverejnili artworky nových albumov. LACUNA COIL hlásia zmeny v zostave. GRAVE DIGGER začali pracovať na novinke. ANIMALS AS LEADERS vydajú koncom marca nový album.
Legendárna formácia AC/DC by sa mala v máji odobrať do štúdia, kde bude nahrávať pokračovateľa ich zatiaľ posledného albumu z roku 2008 „Black Ice“. Okrem toho kapela oslavuje 40 rokov existencie a práve kvôli tomu odohrajú počas tohto roka 40 koncertov po celom svete.

ARCH ENEMY momentálne nahrávajú nový, zatiaľ bezmenný album, ktorý by mohol vyjsť začiatkom leta. Podľa gitaristu Michaela Amotta bude znieť novinka odlišne v porovnaní s albumom „Khaos Legions“. Nuž, nechajme sa teda prekvapiť.

Power metalisti GAMMA RAY vydajú 28. marca nový a už dlhšie očakávaný album „Empire Of the Undead“, ktorý sa na pulty predajní dostane vďaka vydavateľstvu earMusic. Kapela okolo Kaia Hansena zverejnila artwork nového albumu. A nezabudnite, že práve práve k novému albumu budú mať GAMMA RAY už čoskoro turné a zvítajú aj do Bratislavy a Košíc.

Kapela LACUNA COIL sa rozlúčila s dvoma svojimi členmi. Konkrétne s bubeníkom Cristianom Mozzatim a s gitaristom Cristianom Miglioreom. Dôvodom ich odchodu sú osobné záležitosti.

Holandská skupina EPICA vydá 5. mája nový, v poradí už šiesty štúdiový album nazvaný „The Quantum Enigma“. Holanďania zverejnili v týchto dňoch artwork novinky.

Aj Nemci GRAVE DIGGER nahrávajú nový album, a to v Principal Studios v Nemecku. Novinka vyjde 11. júla prostredníctvom labelu Napalm Records.

Prog metaloví ANIMALS AS LEADERS vydajú 25. marca prostredníctvom Sumerian Records nový album „The Joy Of Motion“.