THERION vydajú v januári už sedemnástu štúdiovku. Novinky hlásia aj KREATOR či ALICE COOPER

THERION a TRIBULATION vydajú nové albumy. KREATOR znovu vydajú živák z roku 2010. Zmena v zostave FLOTSAM AND JETSAM. ALICE COOPER a THE PRETTY RECKLESS zverejnili nové skladby. PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS s novým klipom. Novinky aj od DEEDS OF FLESH a projektu LOVE AND DEATH.

THERION

Švédi THERION vydajú 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový a v poradí už sedemnásty album, ktorý dostal názov „Leviathan“. Pod správou si môžete vypočuť aj prvú ochutnávku v podobe titulnej piesne. Kapela zverejnila aj artwork ku chystanej novinke.

THERION – Leviathan

Thrash metalistom KREATOR vyjde 20. decembra prostredníctvom vydavateľstva Reborn Through Tapes Records živák „Terror Prevails – Live at Rock Hard Festival 2010“, avšak tentokrát v kazetovom prevedení, v limitovanom počte 444 kusov.

ALICE COOPER zverejnil cover skladbu „Rock & Roll“ od THE VELVET UNDERGROUND z jeho chystanej dosky „Detroit Stories“. Tá vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Thrasheri FLOTSAM AND JETSAM oznámili, že doterajší koncertný basgitarista Bill Bodily sa stal plnohodnotným členom kapely. Zároveň dodali, že finišujú s mixovaním nového a zatiaľ nepomenovaného albumu.

Švédskej formácii TRIBULATION vyjde 29. januára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nový štúdiový album „Where the Gloom Becomes Sound“. Ako prvá ukážka z neho poslúži skladba „Leviathans“.

Kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS nahrali nový videoklip ku skladbe „Born to Roam“ z čerstvej štúdiovky „We´re the Bastards“.

Americká formácia THE PRETTY RECKLESS zverejnila nový singel „25“ z albumu „Death by Rock and Roll“, ktorý vyjde 12. februára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Brutal death metalisti DEEDS OF FLESH vypustili do sveta nový song „Ethereal Ancestors“ s hosťujúcim Corpsegrinderom (CANNIBAL CORPSE). Spomínaná skladba pochádza z chystaného albumu „Nucleus“. Ten má dátum vydania stanovený na 11. decembra prostredníctvom vydavateľstva Unique Leader Records.

Projekt Briana „Head“ Welcha (KORN) s názvom LOVE AND DEATH vydá 12. februára prostredníctvom vydavateľstva Earache Records nový album „Perfectly Preserved“. Nižšie nájdete prvý singel s názvom „Down“.