GAMMA RAY OPÄŤ NA SLOVENSKU! ZAVÍTAJÚ DO BRATISLAVY A KOŠÍC

„Empire of the Undead Tour“

GAMMA RAY (Ger)
RHAPSODY OF FIRE (Ita)
and support

Sobota 22.3.2014, Bratislava – Majestic
Pondelok 24.3.2014, Košice – Colloseum

Stálica na svetovom metalovom nebi v čele s Kaiom Hansenom – GAMMA RAY, vydáva v marci svoj nový štúdiový album „Empire of the Undead“.

K novému albumu plánujú GAMMA RAY turné v Európe a keďže tu kapela má svojich verných fanúšikov, musí sa ku nim vrátiť. Bude to už 11 rokov, kedy gama-lúče prvýkrát zažiarili na Slovensku a odvtedy sa sem pravidelne vrátili a vždy svojim fanúšikom odovzdali skvelú šou a išli na plný plyn.

Hosťom turné v dvoj záprahu budú nemenej známi talianski symfo-metalisti RHAPSODY OF FIRE so svojim štýlom, ktorý nazvali kritici aj „Hollywood metal“, pretože tu v maximálnej miere hudobníci skĺbili metalovú hru s klasickým pojatím a nástrojmi. Kapela tiež nie je začiatočníkom a má všade po svete svoje zázemie. Ide pravdepodobne o najznámejšiu taliansku metalovú veličinu. V pozmenenej zostave mieri na Slovensko po 3 rokoch. Fabio Lione, Alex Staropoli a Alex Holzwarth však v kapele stále sú, takže line-up dobrý, všetko dobré…. Nový album vyšiel v novembri 2013 pod názvom „Dark Wings Of Steel“.

Fanúšikovia kvalitného power metalu, vidíme sa v Bratislave alebo v Košiciach.

Tlačová správa