NERGAL ZVAŽUJE SÓLOVKU, RAGE OSLÁVIA 30 ROKOV NA SCÉNE

Nergal (BEHEMOTH) prezradil, že zvažuje vydanie sólového albumu. Nemci RAGE oslávia 30 rokov existencie vydaním veľkej kompilácie. ARKONA a WHITECHAPEL zverejnili artworky nových albumov. Američania DOWN vydajú nové EP. Speváka Tima Lambesisa (AS I LAY DYING) uznali vinným za najatie vraha, ktorý mal zabiť jeho manželku.
BEHEMOTH sú momentálne na turné na podporu svojej albumovej novinky „The Satanist“. Pri zastávke vo Švédsku prezradil Nergal v rozhovore, že v budúcnosti sa môžeme dočkať jeho sólovej nahrávky, o ktorej uvažuje už niekoľko rokov, avšak o metalovú hudbu sa vraj jednať nebude.

Nemeckí power metalisti RAGE oslávia 30 rokov existencie vydaním 30 skladbovej kompilácie „The Soundchaser Archives“, ktorá bude obsahovať nikdy nevydané skladby, alternatívne verzie či demo nahrávky. Obsahovať bude aj DVD z ich vystúpenia na minuloročnom festivale Masters Of Rock. Spomínaná kompilácia vyjde 23. mája.

Ruská kapela ARKONA vydá 5. mája prostredníctvom labelu Napalm Records nový album „Yav“. Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork tohto nového hudobného diela.

Deathcoreová kapela WHITECHAPEL vydá 29. apríla nový štúdiový album „Our Endless War“. Novinka bude obsahovať 10 skladieb a nižšie si nájdete aj jej artwork.

Kapela DOWN vydá 13. mája nové EP „Down IV – Part Two“. EP sa nahrávalo priamo u Phila Anselma a bude obsahovať 6 skladieb.

Spevák kapely AS I LAY DYING Tim Lambesis sa priznal a bol následne uznaný vinným za to, že si najal muža, ktorý mal zabiť jeho manželku. Vo väzení by mal stráviť 9 rokov. Konečné rozhodnutie padne 2. mája.