Prvý koncert Brazílčanov SEMBLANT na Slovensku sa presunul na február 2022

Pôjde o jedinú šou pre Česko, Slovensko, Maďarsko a Rakúsko.

BRATISLAVA. Jedna z najznámejších brazílskych melodic death metalových kapiel SEMBLANT, na čele s charizmatickou Mizuho Lin, prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko. Tvorba kapely predstavuje jedinečnú zmes melodického death metalu s prvkami dark/gothického metalu.

Koncert sa už niekoľkokrát kvôli celosvetovej pandémii presúval. Napokon slovenský koncert SEMBLANT dostal termín 27. februára 2022. Uskutoční sa v bratislavskom klube Randal.

Skupina SEMBLANT vznikla v roku 2006, po niekoľkých zmenách v zostave sa stabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších metalových kapiel v Brazílii. Kapela je považovaná jednou z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine.

Napriek svojim charakteristikám, nie je možné označiť presne zvuk SEMBLANT a presne je zaradiť do hudobného štýlu. Kapela má extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma siedmimi sedemstrunovými gitarami, rýchlymi a presnými bicími) plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a Mizuho.

Ako support sa predstaví fínska modern metalová kapela AS I MAY, ktorá kombinuje melodický metal, francúzska female fronted symphonic metalová kapela BENEATH MY SINS a nemecká alternatívno metalová kapela VII ARC.

Predpredaj lístkov cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz a vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu.

Plagát ku koncertu SEMBLANT s novým termínom.

Tlačová správa