Piatkový blok čerstvých správ: DARKTHRONE, Rob Zombie, DEATH ANGEL, EINHERJER a MAKAR ČUDRA

DARKTHRONE vydajú zberateľský boxset. Rob Zombie zverejnil novú pieseň. DARK ANGEL pracujú na ďalšom albume. EINHERJER prinesú na konci februára nový album. MAKAR ČUDRA a SEETHER nahrali nové videoklipy.

DARKTHRONE

Kapele DARKTHRONE vyjde 2. apríla prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records deluxe boxset s názvom „Shadows of Iconoclasm“. Táto rozsiahla sada vinylov a kaziet obsahuje všetky ranné diela skupiny, veľa z nich bude vydaných po prvýkrát. Viac sa dozviete v nižšie priloženom videu.

Rob Zombie zverejnil druhú ochutnávku z chystanej siedmej štúdiovky „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy“, ktorá vyjde 12. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast. Produkciu novinky, na ktorej bude 17 songov, si vzal na starosti Chris „Zeuss“ Harris. Nový singel „The Eternal Struggles of the Howling Man“ nájdete nižšie.

Američania DEATH ANGEL pracujú na nových skladbách a ešte v roku 2021 chcú vydať novú štúdiovku. Potvrdil to bubeník Will Carroll lídrovi kapely EXODUS Stevovi „Zehtro“ Souzovi počas ich spoločného rozhovoru, ktorý je zevrejnený na YouTube. Nájdete ho pod správou.

Vikingom EINHERJER vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album „North Star“. Pod správou nájdete aj ochutnávku v podobe klipovky „The Blood and the Iron“.

Slovenská heavy metalová legenda 80. rokov MAKAR ČUDRA zverejnila svoj nový videoklip zo štúdia ku skladbe „Karty s diablom“. Materiál si natočila skupina sama počas nahrávania posledného EP „Späť pri živote“ v štúdiu Shaark v Bzenci. O strih a postprodukciu sa postaral Libor Smolárik.

Juhoafrická formácia SEETHER natočila nový videoklip k piesni „Bruised and Bloodied“ z aktuálnej dosky „Si Vis Pacem, Para Bellum“.