CRADLE OF FILTH vydajú trinástu štúdiovku. Novinky hlásia aj SOILWORK, HATE ETERNAL či ALICE COOPER

CRADLE OF FILTH prezradili názov nového albumu. King Diamond zas detaily o chystaných projektoch. SOILWORK zverejnili krátky film. Erik Rutan bude s HATE ETERNAL pokračovať ďalej. Novinky hlásia aj ALICE COOPER, LOCK UP, EVERGREY, TERROR a SORDID MALICE.

Dani Filth z CRADLE OF FILTH. Foto: Alena Červeňanská

Kapela CRADLE OF FILTH oznámila, že tento rok jej prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový, v poradí trinásty štúdiový album s názvom „Existence Is Futile“. Album sa opäť nahrával v Grindstone Studios s producentom Scottom Atkinsom.

King Diamond prezradil detaily o svojich rozbehnutých projektoch. „Pre KING DIAMOND píšem hudbu s Hankom Shermannom a Andym La Rocquem. Album sa bude volať „The Institute“ a je prvou časťou, keďže nahrávky budú dve, a dokončia celý príbeh. Ako názov naznačuje, pôjde o šialené a divné veci. Pre novinku MERCYFUL FATE už mám názov, ale momentálne ho nikomu nepoviem a taktiež máme obal, ktorý je veľmi vhodný. Je to návrat ku koreňom.“ Petersen alias King Diamond taktiež odhalil, že plánuje komiks pre album „Abigail“ z roku 1987. „Spolupracujeme so skutočne dobrou spoločnosťou. Mám veľké nádeje, ako to dopadne,“ vyjadril sa v rozhovore počas streamu The Electric Theater With Clown.

Švédska formácia SOILWORK zverejnila takmer štyridsaťminútový film „A Whisp of the Atlantic“. Snímok predstavuje kompletnú trilógiu „The Feverish Trinity“ obsahujúcu klipy zo skladieb „Feverish“, „Desperado“ a „Death Diviner“ spolu s niekoľkými novými zábermi.

Erik Rutan dal jasne najavo, že aj keď sa stal plnohodnotným členom CANNIBAL CORPSE, tak na svoju druhú kapelu HATE ETERNAL nezanevrie. „CANNIBAL CORPSE sú veľkou súčasťou môjho života a kariéry, keďže som ich počúval viac ako 30 rokov, produkoval im 5 albumov, absolvoval veľa turné a mal desaťročia priateľských vzťahov so všetkými zúčastnenými. Každý, kto ma pozná vie, že dám všetko do toho, aby som bol v CANNIBAL CORPSE najlepší ako viem. Na nový album „Violence Unimagined“ som prispel troma skladbami – hudbou a textami a okrem toho som nahral gitaru a postaral sa o produkciu a mix v Mana Recording. Som veľmi hrdý na to, čo sme spolu dosiahli. HATE ETERNAL bude určite pokračovať ďalej. JJ, Johnny a ja sa tešíme na nahrávanie ďalšieho neutíchajúceho albumu HATE ETERNAL, keď bude vhodný čas,“ napísal na facebookovom profile kapely.

ALICE COOPER zverejnil nový singel „Social Debris“, podporený aj videoklipom. Spomínaná skladba je súčasťou nového albumu „Detroit Stories“, ktorý vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Grinderi LOCK UP oznámili, že ich rady posilnil staronový vokalista Tomas Lindberg (AT THE GATES), a spolu s Kevinom Sharpom, tak budú tvoriť vokálne dvojkombo. Kapela aktuálne nahráva nový album „The Dregs of Hades“, ktorý by mal vyjsť na jeseň prostredníctvom vydavateľstva Listenable Records.

Švédi EVERGREY natočili nový videoklip k piesni „Where August Mourn“ z chystanej štúdiovky „Escape of the Phoenix“. Tá vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Hardcorová úderka TERROR vydá 5. marca nový album „Trapped In a World“, ktorý obsahuje nanovo nahraté songy z nahrávok „Lowest of the Low“ a „One With the Underdogs“. Na spomínanom albume spolupracovali s pôvodným gitaristom Toddom Jonesom. Ochutnávku v podobe skladby „Overcome“ si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Nadišiel čas súmraku a beznádeje. Symfonický horor metalový projekt SORDID MALICE oznamuje vydanie svojho EP. Rok od začiatku celosvetovej pandémie a stvorenia prvej hniloby v podobe singla “„A Wastebasket Made of Human Skin“ vyjde zbierka zvukových hororov s názvom „Whole Human Bones …And Fragments“. Na EP sa bude nachádzať šesť piesní. Nahrávka bude k dispozícii od 19. marca 2021 na všetkých streamovacích digitálnych platformách a bandcampe Sordid Malice. CD verzia momentálne nie je v pláne. SORDID MALICE je bočný projekt, ktorý vytvorili Necronymous (IRIA, MERGED IN ABYSS) a Nihil (IRIA, ex-KHADAVER). Je to symfonický black metal, ktorý sa textovo zameriava na hororové príbehy a životy známych sériových vrahov. V projekte si Nihil vzal na starosť orchestrálne pasáže a vokály. Necronymous zasa bicie, gitary a basgitaru. O textovú stránku a koncepty sa starajú obaja. Grafiku na obal EP nakreslila Katarína Chochoľáková. – Tlačová správa

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af через какой браузер можно зайти на гидру

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af гидра онион официальная ссылка

Как работает биткоин миксер отмывка криптовалюты