NOVINKY Z TÁBOROV VADER, DECAPITATED ALEBO MASSACRE

Poliaci VADER vydajú nový singel. Ich krajania DECAPITATED začali nahrávať nový album a oznámili aj meno nového bubeníka. MASSACRE zverejnili nový klip. GORGUTS a INCANTATION hlásia zmeny vo svojich zostavách.
Poľská kapela VADER ešte pred novým albumom „Tibi Et Igni“ vydá singel s názvom „Go To Hell“, ktorý vyjde 18. apríla na sedempalcovom vinyle. Spomínaný singel, ktorého artwork nájdete pod dnešnými novinkami, bude obsahovať skladby „Where Angels Weep“ (vyjde aj digitálne) a „Triumph of Death“.

Ďalší Poliaci DECAPITATED, sa od 10. marca zavreli v štúdiu Hertz, kde nahrávajú nový v poradí šiesty štúdiový album, ktorý by mal vyjsť v septembri prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Zároveň oznámili aj meno nového bubeníka. Je ním Michal Lysejko, ktorý sa pripojil ku kapele počas ich turné s LAMB OF GOD.

Na našich stránkach sme vás už informovali, že navrátilci MASSACRE vydajú 24. marca nový album „Back From Beyond“. K rovnomennej skladbe natočili aj videoklip, ktorý si môžete pozrieť pod novinkami.

Death metalová kapela GORGUTS sa rozlúčila so svojím bubeníkom Johnom Longstrethom, ktorý pôsobil v kapele od roku 2009. Dôvodom prečo už John nie súčasťou kapely, je jeho vyťaženosť počas turné s kapelou ORIGIN a aj činnosť okolo jeho sólovej kariéry. A keďže má kapela na tento rok nabitý program, tak by s ním nebolo možné počítať. Na jeho miesto zasadne Patrice Hamelin, ktorý už s GORGUTS niekoľko koncertov odohral.

Veteráni INCANTATION oznámili, že ich dlhoročný gitarista Alex Bouks už nie je ich členom.