Očakávaná novinka GOJIRA vyjde v apríli. BEHEMOTH podpísali novú zmluvu s Nuclear Blast

Francúzi GOJIRA vydajú nový album. BEHEMOTH pracujú na novom albume. Corey Taylor (SLIPKNOT) má napísaných päť filmových scenárov. THE CROWN, EYEHATEGOD a LANDLESS zverejnili nové skladby. Novinky hlásia aj české skupiny INFERNO a POWER 5.

GOJIRA

Kapela GOJIRA oznámila, že 30. apríla jej prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records vyjde dlho očakávaný nový album „Fortitude“. Pod správou nájdete prvý singel „Born for One Thing“, ktorý podporili aj obrazovým materiálom. Skladba má anti-konzumné posolstvo, čiastočne inšpirované tibetskými a thajskými filozofmi, ktorých frontman Joe Duplantier čítal v mladosti. „Musíme si precvičiť, ako sa od všetkého odtrhnúť, počnúc aktuálnymi vecami. Maj menej majetku a to, čo nepotrebuješ, daj preč, pretože jedného dňa budeme musieť všetko nechať ísť, a ak to neurobíme, staneme sa len duchmi uviaznutými medzi dimenziami,“ uvádza Duplantier v tlačovej správe.

Poľskí titáni BEHEMOTH podpísali vynovenú zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records, ktoré ich bude s novým albumom podporovať už aj mimo Európy. Nová štúdiovka by mala vyjsť na jeseň tohto roka. „Nuclear Blast sú v metale už desaťročia veľmi známym pojmom a BEHEMOTH sú súčasťou tejto dlhej a slávnej histórie. Teraz je to však o budúcnosti a teší nás, že ďalšiu kapitolu BEHEMOTH začneme s preorientovaným a revitalizovaným tímom v Nuclear Blast Records,“ vyjadril sa Nergal v tlačovej správe.

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) nedávno prezradil, že napísal päť filmových scenárov. „Pri každom scenári si pravdepodobne zoberiem malú rolu. Týka sa to aj scenára s názvom „Zombie Versus Ninja“ a je to presne to, čo názov naznačuje. V skutočnosti však nemám záujem o veľkú filmovú úlohu. Nejaké filmy som už natočil, ale zaujímavou časťou je pre mňa napísanie príbehu a vytvorenie sveta a následné sledovanie ľudí, ako tento svet premieňajú na realitu,“ vyjadril sa v rozhovore pre rozhlasovú stanicu WDHA FM.

Death/thrash metalisti THE CROWN vypustili do sveta klipom podporenú novú skladbu „We Drift On“ z albumu „Royal Destroyer“. Novinka má dátum vydania stanovený na 12. marca prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Domáci metalcoristi LANDLESS sa hlásia o pozornosť s novou piesňou „Nobody“, ku ktorej natočili aj obrazový materiál. „Skladba „Nobody“ je o sebareflexii a uvedomovaní si vlastných chýb. Každý z nás robí chyby, každý z nás má určité charakterové nedostatky a nedokonalosti. Vieme, že nie sme dokonalí, ale snažíme sa dokázať, že za to stojíme,“ vyjadril sa gitarista Peter Kozák pre Valhalla.sk.

Debemur Morti Productions na svých stránkách zveřejnili krátký trailer k nové, v pořadí již osmé desce tuzemských INFERNO, která byla pojmenována „Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity)“. Detailní informace o albu a jeho předprodeji budou zveřejněny společně s prvním singlem na začátku března. Datum vydání bylo stanoveno na 7.5.2021. – Tlačová správa

Heavy metalová skupina POWER 5 je z důvodu pandemie nucena posunout vydání nového CD „Adrenalin“. Původní datum vydání bylo naplánováno na poslední týden v únor 2021. Bohužel i do nahrávání a příprav alba „Adrenalin“ zasáhl Covid-19. Nemoc prodělali bubeník Milan, basák Jirka a podezření bylo také u zpěváka Olina. U něj se „ovid-19 neprokázal, ale díky zánětu hrtanu a karanténě do studia také nastoupit nemohl. Jednotliví členové tak nahrávali v nových volných termínech. Skupina tak studiové práce dokončila až na začátku února. Nyní bude probíhat mix, mastering a samotná výroba CD. Vydání alba je tak nutné o cca 6 týdnů posunout. – Tlačová správa

Americká formácia EYEHATEGOD zverejnila lyric video ku skladbe „Built Beneath the Lies“ z nového albumu „A History of Nomadic Behavior“. Ten vychádza 12. marca prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Лучшие биткоин миксеры Топ миксеры криптовалюты

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af почему не работает гидра

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af ссылка на гидру через тор

bitcoin mixer