RAMMSTEIN nahrali album, ktorý neplánovali. Novinky hlásia aj SABATON, EPICA či KRABATHOR

RAMMSTEIN nahrali nový album. SABATON zverejnili nový singel. EPICA s novým klipom. KRABATHOR vydajú nový album. MEMORIAM a VEIL OF MAYA zverejnili nové skladby. RENAISSENSE hlásia zmeny v zostave. Steve Von Till (NEUROSIS) vydá nový album.

RAMMSTEIN

Kapela RAMMSTEIN nahrala počas koronavírusovej pandémie nový album. „Skutočnosť, že sme nemohli vystupovať naživo, zvýšila našu kreativitu. Mali sme viac času na vymýšľanie nových vecí a menšie rozptýlenie. Vo výsledku sme nahrali album, ktorý sme neplánovali,“ vyjadril sa klávesák Christian „Flake“ Lorenz pre web Motor.de. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe.

Švédi SABATON sa hlásia o slovo s novým singlom „Livgardet“, ktorý doplnili aj obrazovým materiálom. Skladba vzdáva hold Švédskej kráľovskej garde založenej v roku 1521. „Od roku 2012 a piesne „Carolus Rex“ sme sa tešili na napísanie ďalších skladieb vo švédskom jazyku. Mali sme pocit, že s históriou našej vlasti sme neskončili. Diskutovali sme o rôznych témach, až kým neprišlo niečo zjavné. Jeden z najstarších vojenských plukov – Švédska kráľovská garda (Livgardet) bola sformovaná v roku 1521. Za posledných 500 rokov sa vyvíjali s dobou a slúžili pod rôznymi kráľmi a kráľovnami. Sú aktívni dodnes. Cítili sme, že také výročie by stálo za napísanie piesne a úctyhodnej pocty,“ vyjadril sa v tlačovej správe basgitarista Pär Sundström.

Holandská formácia EPICA natočila nový videoklip k piesni „The Skeleton Key“ z čerstvučkej pred pár dňami vydanej štúdiovky „Omega“.

Českej legende KRABATHOR vyjde 19. marca prostredníctvom vydavateľstva Mystic Production nový album „Demonizer/Mortal Memories II“. Novinku možno považovať za nultý album, čisto v thrashovom kabáte a s českými textami. Ide o nanovo nahraté skladby z prvých troch demonahrávok z roku 1988. Zostavu v zložení Christopher, Bruno a Pegas doplnili aj bývalí členovia Necron, Bája, Hire, Martin M., Kopec, zvukár Romek, a hostia ako Kolins (DEBUSTROL), Big Boss (ROOT) či Vlasta Henych (ex-TÖRR). Digipacková edícia ponúkne aj dva bonusové disky so všetkými remastrovanými demáčmi z roku 1988 a DVD s dvoma koncertami z rokov 1988 a 1989 a dva nové lyric videá. Vinylová verzia vyjde 16. apríla prostredníctvom vydavateľstiev Monster Nation a Nasphyr Records. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe skladby „Posmrtná vina“.

KRABATHOR – Demonizer/Mortal Memories II

Death metalisti MEMORIAM zverejnili novú skladbu „Failure to Comply“ z chystanej dosky „To the End“. Tá má dátum vydania stanovený na 26. marca prostredníctvom vydavateľstva Reaper Entertainment.

Rožňavská skupina RENAISSENSE, ktorá sa do povedomia fanúšikov dostala najmä vďaka víťazstvu v súťaži Wacken Metal Battle v roku 2015, hlási zmeny v zostave. Kapelu opustil dlhoročný gitarista a jej spoluzakladateľ Ľubo Sentpetéry. Líder kapely Marko Hundža vymení basgitaru za gitaru. Kapela tak vo svojich radoch privítala nového basgitaristu, ktorým sa stal Gabi Krokovai (ex-MASSRIOT, MIDNITE TRAIL).

Metalcoristi VEIL OF MAYA vypustili do sveta novú skladbu „Viscera“, podporenú aj animovaným videoklipom.

Steve Von Till (NEUROSIS) vydá 30. apríla prostredníctvom Neurot Recordings nový ambientný album „A Deep Voiceless Wilderness“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe piesne „The Emptiness Swallows Us All“.

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af как пользоваться гидрой с телефона