Premiéra klipu THE DESIGNS, nového projektu Snovonne. Natáčal sa v Dedine duchov (+ FOTO)

THE DESIGNS bližšie informovali o novom videoklipe. Snovonne Drake poskytla redakcii Valhalla.sk aj fotky z natáčania.

THE DESIGNS (Billy T Cooper a Snovonne Drake)

Slovenská speváčka, textárka a producentka známa pod pseudonymom Snovonne Drake figuruje spoločne s Billym T Cooperom v novom elektro-metalovom projekte zvanom THE DESIGNS. Ten má na svojom konte dva single – „Begin“ a najnovší „More Than This“, ku ktorému natočilo toto hudobné a producentské duo parádny nový videoklip.

Réžiu mala v rukách sama Snovonne „Sno“ Drake (Sno Drake Design & Media). Filmovalo sa sčasti v ateliéri, kde Sno momentálne nakrúca väčšinu svojich produkcií a sčasti v lesoch La Mirandola v severnom Taliansku. Toto miesto je tamojšími obyvateľmi nazývané aj Dedina duchov. Je to pre atmosféru miesta, no hlavne pre množstvo ruín a opustených stavieb, ktoré tvorcom poskytli potrebnú kulisu.

Špeciálnym hosťom, je skvelý umelec a performer Domenico Martucci, špecializujúci sa na okultné androgýnne performancie. Tento umelec je známy iniciatívou, ktorá posúva talianske hnutie „drag queen“ do umelecky „temnejších“ polôh. Zároveň sa zhostil tvorby mejkapu a účesov pre toto filmovanie.

Skladbu „More Than This“ produkovali Eddy Cavazza (PARAMORE), Logan Mader (MACHINE HEAD), Anthony Phillips (GENESIS), John Wetton (KING CRIMSON).

„Ide o introspektívnu skladbu o tom, ako sa pokúšame identifikovať a kontrolovať svoje emócie, ktoré nás evidentne ničia. Niekde medzi úzkosťami, vášňami a protirečeniami, niekde tam sa zvádza tvrdý boj. Snažíte sa získať späť kontrolu, pretože v konečnom dôsledku máte predsa na viac…,“ povedal Billy T Cooper.

„Mojim zámerom bolo vytvoriť dynamickú sekvenciu scén, akoby náhodou pospájaných zo zlých snov. Chcela som zvýrazniť túžbu po kontrole niečoho, čo sa akejkoľvek kontrole vymyká, a preto sa mi prirodzene vybavili motívy okultna, či sureálnej prírody. Rovnako som chcela mať prítomné všetky prírodné elementy, a preto v klipe nechýbajú oheň, voda, zem, a vzduch,“ pripomenula režisérka klipu a hudobníčka a umelkyňa Sno.

Výber lokality bol pre vznik diela kľúčový, proces jeho výberu osvetľuje Sno: „Keď sme minulé leto viacmenej náhodne objavili Dedinu duchov, bolo nám hneď jasné, že sa sem musíme vrátiť a že toto bude video, ktoré tu musíme natočiť.“

Video premiéra sa uksutočnila 11. marca na legendárnom kanále Harta D. Fishera – American Horrors, ktorý udelil Snovonne cenu Best Female Visual Artist 2019. Duo THE DESIGNS spolu s producentom Eddy Cavazzom sú v procese finalizovania debutového albumu, ktorý plánujú predstaviť v závislosti od okolností v tomto, prípadne budúcom roku. Z neho už predčasom zverejnili prvý video singel „Begin“.

как найти правильную ссылку на гидру, официальное зеркало и официальные ссылки на hydraruzxpnew4af сайт гидра не работает форум