HYPOCRISY nahrali novú štúdiovku po ôsmich rokoch, GOJIRA zverejnili ďalší klip

HYPOCRISY nahrali nový album. GOJIRA zverejnila novú skladbu. PESTILENCE vydajú nový album. LAMB OF GOD s novým lyric videom. KILLCHAIN prezradili detaily o novom albume. GWAR vydajú nové EP.

Peter Tägtgren. Zdroj: fb Peter Tägtgren – Official

Švédsky hudobný mág Peter Tägtgren oznámil, že HYPOCRISY nahrali nový štúdiový album. Na zatiaľ nepomenovanej novinke doručia 11 skladieb so stopážou 52 minút. Nateraz poslednú dosku „End of Disclosure“ vydali v roku 2013.

Kapela GOJIRA zverejnila novú, klipom podporenú skladbu s názvom „Amazonia“. Pieseň je súčasťou očakávanej štúdiovky „Fortitude“. Dátum vydania má stanovený na 30. apríla prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. „Amazonia“ sa zameriava na krízu, ktorá má dopad na Amazonský prales a jeho pôvodné komunity. V rámci piesne tejto spustila kapela aj finančnú zbierku, ktorá bude prínosom pre organizáciu Articulation of Indigenous Peoples of Brazil. Tá sa zasadzuje za environmentálne a kultúrne práva domorodých kmeňov v Amazónii, ktoré nesmierne utrpeli odlesňovaním, stratou pôdy, nútenými prácami, násilím či obťažovaním.

Death metalistom PESTILENCE vyjde 25. júna prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records nový album „Exitivm“. Novinka ponúkne 11 skladieb.

Americká formácia LAMB OF GOD zverejnila lyric video k songu „Hyperthermic/Accelerate“ z nedávno vydanej deluxe verzie aktuálneho albumu „Lamb of God“.

Košickej mlátičke KILLCHAIN vyjde 15. mája prostredníctvom francúzskeho vydavateľstva Meat 5000 Records v poradí štvrtý štúdiový album „Rottenness“. Tešiť sa môžete na 7 nových skladieb.

Kapela GWAR vydá 28. mája prostredníctvom vydavateľstva Pit Records štvorskladbové EP „The Disc With No Name“. Obsahovať bude akustické verzie ich klasických piesní. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Fuck This Place“.