FEAR FACTORY zverejnili po viacerých rokoch novú pieseň, ENSLAVED oslávia 30. výročie živákom

FEAR FACTORY zverejnili novú skladbu. ENSLAVED vydajú nový živák. Vyjde kniha o albume „Follow the Leader“ od KORN. DESTRUCTION zmenili vydavateľstvo. APOCALYPTICA spojila sily s Jacoby Shaddixom (PAPA ROACH). Novinky hlásia aj IMPALED NAZARENE, ARTILLERY a Hannes Grossmann (TRIPTYKON).

FEAR FACTORY sú momentálne trio.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY zverejnila po viac ako piatich rokoch novú skladbu „Disruptor“. Novinka prichádza ako predzvesť očakávanej dosky „Aggression Continuum“. Tá vyjde 18. júna tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Zaujímavosťou je, že na novinke budeme ešte počuť speváka Burtona C. Bella, ktorý napísal aj texty na jednotlivé skladby, ale už dávnejšie po nezhodách s Dinom Cazaresom sa rozhodol z FEAR FACTORY odísť (viac o jeho odchode nájdete na TOMTO ODKAZE).

Nóri ENSLAVED vydajú 25. júna, v rámci 30. výročia existencie, nový živák (CD/DVD/Vinyl/Digital) s názvom „Cinematic Tour 2020“. Obsahovať bude štyri koncerty, ktoré minulý rok odohrali v rámci jednotlivých online streamov. Špecialitkou tohto vydania bude drevený boxset v limitovanej edícii (300 ks celosvetovo).

Špeciálny drevený box set ENSLAVED

Autorka Laura Shenton vydá 9. júla knihu „Korn: Follow the Leader“. S piatimi miliónmi predaných kópii v USA znamenal tretí album kapely KORN „Follow the Leader“ (1998) komerčný prielom a prvé miesto v albumovom rebríčku Billboard. Kniha ponúkne na túto nahrávku hĺbkový pohľad z rôznych uhlov, vrátane informácii o tom, ako album vznikol a ako bol v tom čase prezentovaný a prijatý.

Thrasheri DESTRUCTION opustili giganta Nuclear Blast Records. Novú celosvetovú zmluvu podpísali s vydavateľstvom Napalm Records. „Sme veľmi nadšení, že sa môžeme pridať k rodine Napalm, pretože už dlho som fanúšikom tohto vydavateľstva a jeho filozofie. Sledoval som ich pôsobivú históriu a skvelú prácu. A už predtým som vydavateľstvo Napalm Records odporúčal ďalším kapelám a priateľom. Teraz nastal konečne čas, aby sme sa posunuli ďalej a stali sa súčasťou ich zoznamu fantastických umelcov. Silný a čerstvý partner pre tieto rozhodujúce roky našej kariéry je pre nás dôležitým krokom!“ uvádza frontman Schmier v tlačovej správe.

Fíni APOCALYPTICA spojily sily so spevákom Jacoby Shaddixom z PAPA ROACH a nahrali cover skladbu „White Room“ od CREAM.

Fínskej kapele IMPALED NAZARENE vyjde 28. mája prostredníctvom vydavateľstva Osmose Productions nový album „Eight Headed Serpent“. Pod správou si môžete vypočuť skladbu „Goat of Mendes“.

Dánska thrash/power metalová formácia ARTILLERY vydá 7. mája prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový album s názvom „X“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe klipovky „Turn Up the Rage“.

Bubeník Hannes Grossmann (TRIPTYKON, ALKALOID) vydá 1. júna svoju v poradí štvrtú sólovku „To Where the Light Retreats“. Ako prvá ochutnávka poslúži skladba „The Sun Eaters“, v ktorej hosťovali gitarista Danny Tunker (ALKALOID), basgitarista Linus Klausenitzer (ALKALOID) a vokalista V.Santura (TRIPTYKON).