Skupina CRYPTA odhalila zákulisie nahrávania debutu, Derek Sherinian spolupracoval so slovenskou kapelou

CRYPTA ponúka náhľad do štúdia. Známy hudobník Derek Sherinian hosťuje v slovenskom projekte STEVE MISIK & Co.. BRUTE vydajú v auguste nový album. CALIBAN s novým videom.

CRYPTA

Ženská death/thrash metalová formácia CRYPTA zverejnila video zo zákulisia nahrávacieho procesu debutovej dosky „Echoes of the Soul“. Spomínaná novinka vychádza 11. júna prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Slovenská kapela STEVE MISIK & Co. prichádza s novým EP singlom „Stuck In The Truck“. Na tejto skladbe spolupracoval s kapelou známy hudobník Derek Sherinian (SONS OF APOLLO, BLACK COUNTRY COMMUNION, ex-DREAM THEATER). Fanúšikovia sa už čoskoro môžu tešiť aj ma oficiálny videoklip, ako aj lyric video. Zatiaľ si ju môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Domácej death metalovej úderke BRUTE vyjde 25. augusta prostredníctvom vydavateľstva Immortal Souls Productions v poradí štvrtý štúdiový album s názvom „Essence of Tyranny“. Kapela taktiež naverbovala nového basgitaristu, ktorým sa stal Jaro Ďurech.

Metalcoristi CALIBAN majú nové video k songu „Nichts ist für immer“ z nedávno vydaného albumu „Zeitgeister“. Ten obsahuje staršie skladby kapely, avšak tentokrát v ich rodnom nemeckom jazyku.