Novinková nálož: WITHIN TEMPTATION, ENSLAVED, Till Lindemann, LEPROUS, DARKTHRONE a ďalší

WITHIN TEMPTATION, LEPROUS, ABORTED, Dee Snider a AMENRA zverejnili nové skladby. ENSLAVED zas ukážku z nového živáku. Till Lindemann sa pýši krátkym krátkym filmom. DARKTHRONE s novým lyric videom. Novinky hlásia aj BETWEEN THE BURIED AND ME a BORN OF OSIRIS.

WITHIN TEMPTATION

Holandská formácia WITHIN TEMPTATION zverejnila nový singel s názvom „Shed My Skin“. V skladbe, ktorá hovorí o nevyhnutných zmenách v živote, spojila sily s nemeckými metalcoristami ANNISOKAY. „Je to o tom, ako sa stať človekom, akým by sme mali byť, aj keď to znamená stratiť ľudí, ktorých milujeme. Skutočný rast začína tam, kde končia komfortné zóny a presne o to v piesni ide. Ak sa nezmeníme, nerastieme,“ vyjadrila sa speváčka Sharon Den Adel v tlačovej správe.

Kapela ENSLAVED ponúka ukážku z čerstvo vydaného živáku „Cinematic Tour 2020“ (CD/DVD/Vinyl/Digital) v podobe skladby „Homebound“. Nájdete na ňom štyri koncerty, ktoré minulý rok odohrali v rámci jednotlivých live streamov.

Till Lindemann (RAMMSTEIN) zverejnil krátky film s názvom „Ich hasse kinder“ (I Hate Kids). O réžiu sa postaral Serghey Grey, produkčný dohľad mali Till Lindemann a Anar Reiband. Spomínaný snímok prichádza mesiac po zverejnení skladby s rovnakým názvom.

Prog rockeri LEPROUS vypustili do sveta novú, klipom podporenú pieseň „Running Low“ z chystanej nahrávky „Aphelion“. Tá vychádza 27. augusta prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.

Nórska dvojica DARKTHRONE sa prezentuje lyric videom ku skladbe „His Masters Voice“ z pred pár dňami vydanej dosky „Eternal Hails…..“.

Death/grindová mlátička ABORTED zverejnila prvú ukážku z novej dosky „Maniacult“ v podobe klipovky „Impetus Odi“. V poradí jedenásta štúdiovka uzrie svetlo sveta 10. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Dee Snider (TWISTED SISTER) sa hlási o pozornosť s novou skladbou „Time to Choose“ s hosťujúcim Corpsegrinderom (CANNIBAL CORPSE). Novinka je súčasťou jeho chystanej sólovky „Leave a Scar“. Tá vyjde 30. júla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Belgickí náladotvorcovia AMENRA vypustili do sveta novú skladbu „Ogentroost“ z čerstvo vydanej nahrávky „De Doorn“.

Američania BETWEEN THE BURIED AND ME vydajú 20. augusta prostredníctvom vydavateľstva Sumerian Records nový štúdiový album „Colors II“. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe skladby „Fix the Error“, v ktorej im hosťovali traja bubeníci – Mike Portnoy (ex-DREAM THEATER), Navene Koperweis (ENTHEOS, ex-ANIMALS AS LEADERS) a Ken Schalk (ex-CANDIRIA).

Metalcoristi BORN OF OSIRIS lákajú na nový album „Angel or Alien“ päťminútovým teaser videom. Novinka má dátum vydania stanovený na 2. júla prostredníctvom vydavateľstva Sumerian Records.