Michael Kiske (HELLOWEEN) chystá novú sólovku, METALLICA s alternatívnou verziou Sad But True

Michael Kiske chystá novú sólovku. METALLICA s alternatívnou verziou „Sad But True“. ARMORED SAINT zverejnili nový klip, EMMURE novú skladbu.

Michael Kiske počas koncertu HELLOWEEN v Bratislave 2017. Foto: Alena Červeňanská

Spevák Michael Kiske (HELLOWEEN) prezradil, že chystá nový sólový album. „Mám všetok materiál. Bude to 50/50. Niekoľko mojich vlastných piesní, čisto iba v akustickej podobe, ale taktiež nahrám niektoré moje obľúbené skladby – mimo metalu. Je to materiál od rôznych kapiel, niekedy aj zo 70. rokov. Sú to piesne, ktoré milujem a mám pocit, že ich môžem zaspievať zaujímavým spôsobom. Bude to veľmi jednoduché – všetko sa to nahráva iba u mňa,“ vyjadril sa Kiske v rozhovore pre The Metal Voice. Spomínaná sólovka by mala vyjsť budúci rok prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Legendárna METALLICA zverejnila alternatívnu verziu skladby „Sad But True“ z chystanej reedície albumu „Metallica“, známeho ako Čierny album. Vydanie je naplánované na 10. septembra prostredníctvom vydavateľstva Blackened Recordings. Pre viac informácii klikajte SEM.

Američania ARMORED SAINT natočili nový videoklip ku skladbe „Lone Wolf“. Pieseň pochádza z ich stále aktuálnej štúdiovky „Punching the Sky“.

Metalcoristi EMMURE sa hlásia o pozornosť s doteraz nevydanou skladbou „Sons of Medusa“ z nahrávacej session aktuálneho albumu „Hindsight“.