Na Angelus Feste sa vyzbieralo takmer 4000 eur. Pozrite si atmosféru zachytenú na fotkách

Fotoreportáž z banskobystrického amfiteátra, kde sa koncom júna predstavilo 8 slovenských kapiel na benefičnom koncerte Angelus Fest.

B. BYSTRICA. V závere júna sa pomáhalo a zabávalo zároveň. Na banskobystrickom amfiteátri sa uskutočnilo metalové benefičné podujatie Angelus Fest. Výťažok z neho putoval na OZ Onkológia BB.

„Cieľom bolo vyzbierať aspoň 1500 eur na nákup lôžok pre onkologické oddelenie v Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici,“ prezradil prostredníctvom sociálnej siete hlavný organizátor Vlado Lauko. Metalisti znova dokázali, že majú obrovské srdcia, pretože napokon sa vyzbieralo 3908,50 €. „Je to o viac ako 2400 eur viac, ako sme počítali,“ doplnil s nadšením.

Metaluchtivým fanúšikom sa predstavilo 8 slovenských kapiel rôznych žánrov, ktoré hrali bez nároku na honorár. Postupne sa 341 platiacim divákom predstavili kapely PATRIARCHA, MORNA, HECATE, MOTÖRSCREAM PROJECT, RAMCHAT, DOOMAS, ABSTRACT a DEJA-VU.

Viac písmenok už netreba. Pozrite si parádne fotky z vystúpenia siedmich skupín, atmosféru a a fanúšikov, ktoré svojom objektívom zachytila vo fotoreportáži Luss.

PATRIARCHA

Mirec, líder kapely PATRIARCHA. Foto: Luss

MORNA

Robo Ruman z MORNA. Foto: Luss

HECATE

HECATE. Foto: Luss

MOTÖRSCREAM PROJECT

Marek a Pali z MOTÖRSCREAM PROJECT. Foto: Luss

Páčia sa vám naše autorské články? Ak máte záujem, môžete nás podporiť ľubovoľnou sumou. Peniaze využijeme na prevádzku Valhalla.sk.

RAMCHAT

RAMCHAT. Foto: Luss

DOOMAS

Peter Beťko z DOOMAS. Foto: Luss

ABSTRACT

ABSTRACT. Foto: Luss

ATMOSFÉRA

Fanúšikovia počas Angelus Festu. Foto: Luss

Páčia sa vám naše autorské články? Ak máte záujem, môžete nás podporiť ľubovoľnou sumou. Peniaze využijeme na prevádzku Valhalla.sk.