Nový klip HYPOCRISY je plný zombíkov a boja o prežitie. Novinky aj od ENSLAVED, TRIVIUM či MINISTRY

HYPOCRISY a TRIVIUM zverejnili nové skladby. MINISTRY, ENSLAVED, MASSACRE a KK´S PRIEST s novými klipmi. Novinky aj od IMPERIAL TRIUMPHANT, ARCHSPIRE a MONUMENT OF MISANTHROPY.

HYPOCRISY

Kapela HYPOCRISY zverejnila novú skladbu „Dead World“, ku ktorej natočila aj videoklip. Pieseň je súčasťou chystaného albumu „Worship“, ktorý vyjde po ôsmich rokoch. „Pieseň Dead World napísal môj syn Sebastian pre náš projekt, ktorý nikdy neuzrel svetlo sveta. Keď ju začal hrať, cítil som, že svet potrebuje čo najskôr počuť túto zdrvujúcu pieseň. Nápad na video prišiel od nášho režiséra Andreyho Kezzyna a je podobný môjmu pohľadu na to, čo príde na svet. Možno nie doslova, ale ktovie. Užite si to,“ upovedal o novej piesni a klipe frontman Peter Tägtgren. Novinka má dátum vydania stanovený na 26. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Nóri ENSLAVED sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „Ruun II – The Epitaph“ z nedávno vydaného EP „Caravans to the Outer Worlds“. „Toto EP je vyjadrením zásadného stavu, v ktorom sa ENSLAVED nachádza. Myšlienka vytvoriť prechodné vydanie medzi albumom Utgard a tým, čo bude nasledovať, logicky viedla k EP. Nápad Ivera Sandøya pridať medzi dve hlavné piesne krátke intermezza dala tomuto vydaniu ešte väčšiu energiu a hĺbku. Toto EP je jedno z tých, ktoré smeruje dozadu k našim raným dielam, ako aj k doposiaľ neznámemu miestu, kam sa zdá, že smerujeme,“ vyjadril sa gitarista a hlavný skladateľ Ivar Bjørnson.

Američania TRIVIUM vypustili do sveta novú, klipom podporenú skladbu „The Phalanx“ z albumu „In the Court of the Dragon“. Ten vychádza 8. októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Industrial metalová formácia MINISTRY natočila nový videoklip ku skladbe „Disinformation“ z pred pár dňami vydanej radovky „Moral Hygiene“.

Skupina KK´S PRIEST sa hlási o slovo s novým videoklipom ku piesni „Return of the Sentinel“ z čerstvo vydaného debutu „Sermons of the Sinner“. Kapelu tvoria bývalí členovia JUDAS PRIEST – gitarista K. K. Downing, vokalista Tim „Ripper“ Owens a bubeník Les Binks, ktorých dopĺňajú gitarista A. J. Mills (HOSTILE) a basgitarista Tony Newton (VOODOO SIX).

Old school death metalisti MASSACRE natočili videoklip ku novej skladbe „The Whisperer In Darkness“ z albumu „Resurgence“. Pozrieť si ho môžete TU. V poradí štvrtá štúdiovka im vychádza 22. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Death metaloví šialenci ARCHSPIRE sa hlásia o pozornosť s novou skladbou „Drone Corpse Aviator“ z nahrávky „Bleed the Future“. Tá uzrie svetlo sveta 29. októbra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Newyorskí avantgardisti IMPERIAL TRIUMPHANT zverejnili ukážku zo živáku (LP/Digital) „An Evening with Imperial Triumphant“ v podobe skladby „Transmission to Mercury“. Spomínaná nahrávka, ktorá vyjde 26. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records, ponúkne záznam šiestich skladieb nahratých v legendárnom estrádnom divadle The Slipper Room v New Yorku, ako súčasť minuloročného live streamu s BEHEMOTH.

Brutal death metalisti MONUMENT OF MISANTHROPY zverejnili klipovku „The Legacy of a Malignant Narcissist“ z nového albumu „Unterweger“, ktorý vyjde 12. novembra prostredníctvom vydavateľstva Transcending Obscurity Records.