SÓLSTAFIR a VREID prinesú veľký zážitok z atraktívnych území Islandu a Nórska. RIVERS OF NIHIL s novým videom

SÓLSTAFIR a VREID chystajú špeciálny koncertný zážitok. RIVERS OF NIHIL a THY ART IS MURDER s novými klipmi. PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS s novým spevákom. THE LUCID zverejnili novú skladbu.

SÓLSTAFIR

Severania SÓLSTAFIR a VREID odpremiérujú 15. októbra (o 21:00) špeciálny koncertný zážitok projektom „Across: A Journey Through the North“. Koncerty, ktoré bude možné sledovať zadarmo, sa natáčali na atraktívnych územiach Islandu a Nórska. Tento spoločný počin je opísaný ako filmový zážitok spájajúci SÓLSTAFIR a VREID, aby zdieľali svoje kultúrne identity a premostili more medzi dvoma fjordami. Nižšie nájdete aj krátky teaser.

Formácia RIVERS OF NIHIL vypustila do sveta inštrumentálne video skladby „The Void from Which No Sound Escapes“ z čerstvej štúdiovky „The Work“.

Deathcoristi THY ART IS MURDER zverejnili animovaný videoklip ku skladbe „Dead Sun“ s hosťujúcim Nicom Webersom (ex-WAR FROM A HARLOTS MOUTH). Pieseň pochádza z nanovo vydaného albumu „Hate“ z roku 2012. Vydanie je naplánované na 5. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS oznámila, že ich spevákom na nadchádzajúcom turné bude Joel Peters (BOOTYARD BANDITS). Ešte dodáme, že kapela sa v júni tohto roka rozišla s vokalistom Neilom Starrom.

Skupina THE LUCID, v ktorej po vyhodení z MEGADETH pôsobí basgitarista David Ellefson, zverejnila novú skladbu „Hair“ z debutového albumu „The Lucid“. Ten vychádza 15. októbra prostredníctvom vydavateľstva SpoilerHead Records.