RAVENCLAW BUDÚ MAŤ NA OPEN FESTE PREMIÉRU NOVÉHO SINGLA!

Slovenská power metalová skupina RAVENCLAW z Košíc dokončila nahrávanie a finalizáciu singlu nazvaného „Today“, ktorý bude mať premiéru už zajtra, 31. mája na košickom amfiteátri na akcii Open Fest I., kde si zahrajú spoločne s kapelami STRATOVARIUS a FREEDOM CALL. Spomínaný singel si budete môcť kúpiť práve na Open Feste za symbolickú cenu, ale pozor. Počet nosičov bude limitovaný, tak jeho kúpu neodkladajte na poslednú chvíľu.
A čo môžete od singlu „Today“ očakávať? Skladba je typickým rukopisom RAVENCLAW, ktorá poteší starých fanúšikov a môže zaujať nových. „Today“ začína dobrým úderným hardrockovým riffom, postupne sa tempo stupňuje. RAVENCLAW vsadili opäť na chytľavý refrén, v ktorom sekunduje spevákovi Matteymu v backing vocals klávesák Gabi.

V pasáži bez spevu sa môžete tešiť na gradujúce tempo, kde svoje umenie predvedie gitarista Eter, ktorý sa okrem sóla predvedie aj peknou gitarovou melódiou celej piesne na pozadí. Skladbe dominujú košaté aranžmá a Matteyho spev, ktorý svojim vibrátom pripomína Tobiasa Sammeta (EDGUY, AVANTASIA). Skladba má potenciál a rozhodne vám zdvihne náladu. Takže nezabudnite…, už v sobotu na Open Feste v Košiciach bude k dispozícii tento singel!