NOVÝ ALBUM UNISONIC V AUGUSTE, VYDAJÚ FAITH NO MORE ALBUM?

UNISONIC vydajú nový album. Vydá legendárna kapela FAITH NO MORE po 17 rokoch nový album? CROWBAR majú nový videoklip. Deatheri TYPHOID s novým klipom. Východniari BRUTE majú novú skladbu. COCK2PUSSY zverejnili nové skladby a hľadajú label.
Kapela UNISONIC vydá 1.augusta prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC druhý štúdiový album, ktorý Michael Kiske a spol. nazvali „Light of Dawn“. Na nový album vás naladí EP EP „For the Kingdom“, ktorí vyšlo iba pred pár dňami. My ešte dodáme, že na albume bude 12 skladieb. Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork spomínanej novinky.

Legendárna kapela FAITH NO MORE uskutočnila v roku 2009 svoj reunion a teraz sa začína hovoriť aj o comebackovom albume, keďže kapela na svojom twitteri zverejnila nasledujúcu správu: „The reunion thing was fun, but now its time to get a little creative." Posledný album „Album of the Year“ vydali FAITH NO MORE pred 17 rokmi. Tak, čo myslíte, dočkáme sa nového albumu?

Sludge metaloví veteráni CROWBAR natočili nový videoklip ku skladbe „Walk with Knowledge Wisely“ z ich aktuálneho albumu „Symmetry in Black“. Videoklip je nižšie.

Brutal death metalisti z Prievidze, TYPHOID, zverejnili nový videoklip ku skladbe „Synthetically Mutilated“. Pieseň pôvodne pochádza z posledného albumu „Disfigured By Blind Faith“, ale bola nahratá nanovo, čím nadobudla lepší zvuk, nové intro a kvalitnú produkciu. Klip vznikol v spolupráci s chalanmi z Recording Pro (PD) a nahrával sa v opustenej fabrike neďaleko Bratislavy. Text pojednáva o syntetických drogách, ktoré sú vážny problém pre mladých ľudí a na túto problematiku nadväzuje aj príbeh klipu, kde dievča (Zuzana Šimkovičová) má problém s drogami a jej priateľ (Michal Novoveský) jej chce pomôcť. Celý realizačný team sa maximálne osvedčil a bude využitý aj pri ďalšom klipe k piesni z nového albumu, pre ktorý má kapela už vyhliadnuté exkluzíve a dosť neprístupné priestory. Nuž, nechajme sa prekvapiť  a zostaňme metalovo naladení! Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Vranovské death komando BRUTE zverejnilo novú pieseň „Hiding Behind God“. Bude sa nachádzať na novom albume „Pillory“, ktorý vyjde čoskoro pod hlavičkou Gothoom Productions. Textová náplň skladby sa zaoberá predovšetkým zaslepenosťou, falošnou vierou, ukrývaním sa pred svojimi chybami za vieru a pokrytectvom. O toto dielo sa hlavne postaralo gro kapely: Steve-gitary, aranžmá, full texty, Robo – gitary, vokál, Rado-basgitara. Bicie nahral Jirka Zajíc (HEAVING EARTH, INGROWING, AHUMADO GRANUJO, INTERVALLE BIZZARE) vo vyškovskom štúdiu. Zvyšok sa nahral 16-18. mája v domácom štúdiu TRETRADROT, kde prebehla aj celková úprava zvuku.  Na albume sa bude nachádzať celkom desať skladieb a intro. Pieseň nájdete bandzone profile kapely.

Goregrindová kapela COCK2PUSSY z Lučenca nedávno nahrala 9 nových skladieb a dve z nich si môžete vypočuť na ich bandzone profile. Kapela zároveň hľadá label, pod ktorým by mohli nový materiál vydať.