Nezabudnuteľná šou, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. V Bratislave vystúpi Till Lindemann

Organizátori označujú tento koncert ako najväčšiu hudobnú udalosť roka. V Bratislave vystúpi spevák kultovej skupiny RAMMSTEIN.

Till Lindemann

BRATISLAVA. Charizmatický a neprehliadnuteľný Till Lindemann to roztočí 20. januára 2022 v Incheba Expo Aréne. V rámci „Ich Hasse Kinder Tour 2022“ predvedie Till nové aj staré piesne, brutálne videá aj špeciálne efekty! Príďte 20. januára do Incheby na vlastnej koži pocítiť neskutočnú energiu jedného z najlepších hudobných frontmanov.

Líder najväčšej nemeckej skupiny RAMMSTEIN, talentovaný hudobník, veľký poet a fenomén na hudobnej scéne. To je spevák a skladateľ Till Lindemann, ktorý má neuveriteľnú charizmu, famóznu hlasovú silu a niekedy až desivú energiu. Milujú ho milióny fanúšikov na celom svete, ktorí si nenechajú ujsť ani jedno turné. Jeho koncerty sú pôsobivé ako sopečná erupcia, plné vizuálnych efektov a pyrotechniky. A vy ich 20. januára môžete zažiť na vlastné oči a uši!

„Sme veľmi radi, že sa nám v týchto náročných časoch podarilo dohodnúť vystúpenie Till Lindemanna v Bratislave. Veríme, že naša snaha bude ocenená vypredanou Incheba Expo Arénou,“ teší sa organizátor koncertu.

58-ročný Till si tentokrát so sebou na turné neberie svojho kolegu z projektu LINDEMANN Petra Tägtgrena (HYPOCRISY, PAIN), predstaví však skladby z oboch albumov. Lindemann a Tägtgren vydali v roku 2015 debutový album „Skills In Pills“, ktoré sa stretlo s vrelým prijatím nielen fanúšikov, ale vďaka kontroverzným textom piesní a sprievodným klipom, sa dostalo do povedomia širšej hudobnej verejnosti. Druhý hudobný počin s názvom „F & M“ vyšiel v roku 2019 a obsahuje skladby „Steh auf“, „Ich weiss es nicht“ alebo „Knebel“.

V hlavnom meste Slovenska však predstaví Till Lindemann svoje vlastné „Ich Hasse Kinder Tour 2022“. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok s Tillom Lindemannom, na tento večer určite dlho nezabudnete. Stretneme sa 20. januára 2022 v Incheba Expo Aréne a 22. januára 2022 v Tipsport Aréne v Prahe.

Vstupenky na Ich Hasse Kinder Tour 2022 sú dostupné na TOMTO ODKAZE.

Dôležité upozornenie – koncert je určený osobám 18+. Organizátor podujatia sa rozhodol organizovať koncert v režime OTP a to podľa platnej vyhlášky č.241 vydanej ÚVZSR. Režim OTP oprávňuje vstup na podujatie pre osoby, ktoré spĺňajú aspoň jednu z týchto podmienok:

1. osoba je plne očkovaná alebo
2. osoba je otestovaná, pričom sa môže preukázať antigénovým testom nie starším ako 48 hodín od odberu alebo PCR/LAMP testom nie starším ako 72 hodín od odberu alebo
3. osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180-dňami.

Plagát k bratislavskému koncertu Tilla Lindemanna

Tlačová správa