Pondelkový novinkový blok: SLIPKNOT, SLASH, RAGE, VOIVOD, MASSACRE, 1914 a ďalší

SLIPKNOT chystajú koncertný stream. SLASH vydá nový album. VOIVOD dokončili nový album. SARKE, Jerry Cantrell a PATHOLOGY zverejnili nové skladby. MASSACRE, RAGE a 1914 s novými videami.

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT bude v noci, z 5. na 6. novembra (o 02:00), streamovať svoje vystúpenie na festivale Knotfest Los Angeles. Už od 21:00 hod. nášho času bude možné sledovať vystúpenia sprievodných kapiel KILLSWITCH ENGAGE, FEVER 333, CODE ORANGE, VENDED a CHERRY BOMBS. Záznam koncertu bude dostupný ďalších 72 hodín. Virtuálne vstupenky sú k dispozícii za 15 dolárov a zakúpite ich na knotfest.veeps.com.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS vydajú 11. februára prostredníctvom vydavateľstva Gibson Records nový album s názvom „4“. Nižšie si môžete vypočuť prvý singel „The River is Rising“, podporený aj videoklipom. „Na nahrávke sú dve alebo tri piesne, ktoré boli napísané počas pandémie; všetko ostatné bolo napísané predtým. „The River is Rising“ bola jedna z posledných skladieb, ktoré som napísal predtým, ako sme začali s predprodukciou. A keďže bola taká svieža a mala v sebe určitý groove a energiu, bola to prvá vec, do ktorej sme sa skutočne pustili. Bola to jedna z vecí, pri ktorých sme jammovali, snažili sme sa vychytať aranžmán a jednoducho sa to stalo,“ uvádza Slash v tlačovej správe. „Text v konečnom dôsledku skúma, ako možno ľuďom vymyť mozgy, alebo ako ich presvedčiť k prijatiu nejakého nebezpečného nápadu. Keď sme niekoľkokrát natočili demo, osobne som si bol istý, že máme otvárak albumu,“ dodal Myles Kennedy.

Nemci RAGE sa prezentujú novým lyric videom ku piesni „Arrogance and Ignorance“ z aktuálneho albumu „Resurrection Day“.

Kanaďania VOIVOD dokončili po štyroch mesiacoch nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. Zatiaľ poslednú štúdiovku „The Wake“ vydali v roku 2018.

Old school death metalisti MASSACRE natočili nový videoklip ku skladbe „Return of the Corpse Grinder“ z čerstvo vydanej radovky „Resurgence“. Ak chcete vidieť necenzurovanú verziu, klikajte SEM.

Ukrajinci 1914 majú vonku nové lyric video ku skladbe „FN .380 ACP#19074“ z pred pár dňami vydaného albumu „Where Fear and Weapons Meet“.

Nórska formácia SARKE sa hlási o slovo s novou skladbou „Grim Awakening“ z albumu „Allsighr“. V poradí siedma štúdiovka im vyjde 5. novembra prostredníctvom vydavateľstva Soulseller Records.

Jerry Cantrell (ALICE IN CHAINS) zverejnil novú pieseň „Siren Song“ z chystanej sólovky „Brighten“. Tá má dátum vydania stanovený na 29. októbra prostredníctvom vydavateľstva Warner Music.

Brutal death metalisti PATHOLOGY vypustili do sveta novú skladbu „Dirge for the Infected“ z dosky „The Everlasting Plague“. Novinka vychádza 19. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.