Má byť skutočnejší ako Bohemian Rhapsody. Ozzy a Sharon chystajú životopisný film o ich búrlivom vzťahu

Hraná snímka o manželstve Ozzyho a Sharon Osbourneovcov dostáva čoraz reálnejšie kontúry.

Ozzy a Sharon Osbourneovci. Zdroj foto: People.com

Ozzy a Sharon Osbournovci spojili sily so Sony Pictures a Polygram Entertainment pre ich pripravovaný životopisný film. Informoval o tom magazín Variety. Scenár zatiaľ nepomenovaného filmu, ktorý sa zameria na milostný príbeh medzi frontmanom BLACK SABBATH a jeho manželkou a manažérkou, bude mať na starosti Lee Hall. Ten pracoval napríklad aj na filme „Rocketman“ o Eltonovi Johnovi.

„Náš vzťah bol niekedy divoký, šialený a nebezpečný, ale bola to naša nehynúca láska, ktorá nás držala spolu,“ povedala Sharon. „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so Sony Pictures a Polygram, aby sme preniesli náš príbeh na filmové plátno.“

Film produkuje Sharon a jej deti Jack a Aimée, prostredníctvom ich vydavateľstva Osbourne Media, ktoré je podpísané aj pod dokumentmi „God Bless Ozzy Osbourne“ a „Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne“, spolu s Michele Anthony a Davidom Blackmanom v mene Polygram Entertainment. Andrea Giannetti dohliada na vývoj pre Sony.

Má to byť pravdivý príbeh o ich divokom vzťahu

Magazín Variety taktiež dodáva, že vo filme zaznie hudba BLACK SABBATH a tvorba Ozzyho sólovej kariéry. „Podľa toho, čo som pochopil, je to o Sharon, mne a našom vzťahu. Je to o tom, ako sme sa spoznali, zamilovali, a ako sme sa vzali. Je to moja druhá polovička. Dostatočne povyrástla so mnou a ja s ňou,“ prezradil o filme Ozzy Osbourne ešte vlani.

„Dúfam, že to bude príbeh, s ktorým sa každý môže stotožniť,“ doplnila Sharon. „Nemusíte byť fanúšikom tejto hudby, pretože je to príbeh o tom, kto prežil. Bez ohľadu na to, čo vám život prinesie, zdvihnete sa a začnete odznova. Je to úžasný príbeh o prekonaní všetkého, čo sa na vás v živote valí,“ dodala Osbourneová.

V januári 2019 sa Sharon v rozhovore pre Variety vyjadrila, že oslovila režiséra Dannyho Boyla (Trainspotting). Navyše, film by nemal ukázať Ozzyho divokú stránku, pretože by sa skončil v čase ich svadby. „Je to šialenstvo môjho detstva, vyrastať v tomto odvetví so silným otcom, ktorý bol trochu násilnícky,“ povedala vtedy Ozzyho manželka.

Sharonin otec, bývalý hudobný magnát Don Arden, sa stal známym ako „Al Capone popu“ a „anglický krstný otec“ pre svoje tvrdé obchodné praktiky, pričom dohliadal na kariéry od ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA až po BLACK SABBATH. Arden a jeho dcéra sa odcudzili v roku 1982 potom, čo prevzala riadenie Ozzyho sólovej kariéry a tiež sa za neho vydala. Otec a dcéra nevychádzali spolu takmer 20 rokov, kým sa v roku 2002 nezmierili. Sharon musela zaplatiť svojmu otcovi 1 milión dolárov na súdnom vyrovnaní po tom, ako získala kontrolu nad Ozzyho obchodnými záležitosťami.

Skutočnejšie ako Bohemian Rhapsody

Nakoniec sa zdá, že tento zamýšľaný koncept prehodnotila a prezradila, že film bude „oveľa skutočnejší“ ako životopisná snímka „Bohemian Rhapsody“ o kapele Freddiem Mercurym a kapele QUEEN. „Nechceme, aby to bolo nablýskané a čisté. Nerobíme to pre deti. Je to film pre dospelých. Ľudia sa na to budú pozerať a povedia: „Toto nie je dovolené. Nemali by sa tak správať a dať to ešte do filmu,“ povedala Sharon v nedávnom rozhovore pre Daily Mail s tým, že najhoršie z ich bojov skončili pred mnohými rokmi.

„Hovoríme iba pravdu. Niektorí ľudia majú nestále vzťahy, tak bol aj ten náš – veľmi nestály. Dospievate a dospievate do štádia, kedy vám je zle. Do štádia, kedy vám z toho bude fyzicky zle, ale keď ste mladý je to iné, bojujete so svetom,“ zakončila Sharon.

Zdroje: blabbermouth.net, ultimateclassickrock.com