HELLOWEEN, RHAPSODY OF FIRE a DEMONIC-EYED natočili čerstvé klipy. BEHEMOTH propagujú nový živák

HELLOWEEN s novým klipom. BEHEMOTH zverejnili ukážku z nového živáku. RHAPSODY OF FIRE a DEMONIC-EYED natočili nové videoklipy. STERCORE a BAEST zverejnili nové skladby.

HELLOWEEN

Kapela HELLOWEEN sa prezentuje animovaným videoklipom ku piesni „Out for the Glory“ z aktuálnej radovky „Helloween“. „Mal som nápad na video, kde sú všetci členovia kapely vyobrazení ako zvláštni vznešení dvorania a ministri. Všetci by sme sa mali vznášať v oblakoch, Deris ako pravý cisár… A po chvíli sa objavilo viac a viac detailov, v jednom okamihu sme všetko spísali a poslali koncept videa austrálskemu animačnému tímu,“ povedal gitarista Michael Weikath. Klip bol vytvorený študentmi v programe Bachelor of Design (Animation & Interactive Media) na univerzite RMIT v Melbourne v Austrálii.

Poľskí titáni BEHEMOTH zverejnili ukážku z pred pár dňami vydaného živáku „In Absentia Dei“ v podobe skladby „Slaves Shall Serve“. Spomínaná nahrávka obsahuje záznam streamovaného koncertu zo septembra minulého roka.

Symphonic power metalová formácia RHAPSODY OF FIRE natočila nový videoklip ku piesni „Un’Ode Per L’Eroe“ z aktuálnej štúdiovky „Glory for Salvation“. „Ako predčasný vianočný darček sme veľmi hrdí na to, že môžeme zverejniť nový videoklip k našej piesni „Un’Ode Per L’Eroe“, talianskej verzii balady „Magic Signs“ z nášho albumu „Glory for Salvation“. Toto video pre nás znamená veľa, pretože sme mohli uviesť úžasnú pieseň v talianskom jazyku, ktorá pokračuje v našej dlhej tradícii ukazovať našim fanúšikom na celom svete, aký krásny a lyrický je náš rodný jazyk, najmä keď je spievaný takým fascinujúcim spôsobom,“ napísala skupina na svojom facebookovom profile.

Zvolenčania DEMONIC-EYED natočili jednoduchý muzikantský videoklip ku titulnej piesni „Vymetené hlavy“, ktorá sa nachádza na ich aktuálnom albume „3“. Klip sa točil pod taktovkou Sveťa Janotu.

Domáci deathcoristi STERCORE vypustili do sveta lyric video ku novej skladbe „Mankind“ z chystanej dosky „The Death Head“. Dátum vydania je stanovený na 1. januára prostredníctvom vydavateľstva Gothoom Productions.

Death metalisti BAEST sa hlásia o slovo s novou, klipom podporenou skladbou „Ecclesia“ z pripravovaného EP „Justitia“. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe. „Pieseň „Ecclesia“ znamená kreatívnu a hudobnú výzvu, ktorú sme si stanovili po vydaní albumu „Necro Sapiens“. Chceli sme otestovať naše schopnosti a vyzvať seba a našich poslucháčov. Ako ďaleko môžeme posunúť náš zvuk a aké rôznorodé môžu byť naše vydania?“ uvádza kapela v tlačovej správe.