Takmer vypredaný koncert KORN v Bratislave dostal nový termín. Poznáme meno špeciálneho hosťa

Po dvoch rokoch čakania spôsobených pandémiou koronavírusu sa fanúšikovia konečne dočkajú poriadnej nádielky metalu. KORN by mali vystúpiť na Slovensku koncom mája.

KORN (Usa) – nu-metal
FEVER 333 (Usa) – rapcore/hardcore punk

Sobota 28.5.2022, Bratislava – NTC Aréna
Štart: 18:00 hod, vstupné: od 49 € v sieti Ticketlive

KORN v Bratislave

KORN počas pandémie nezaháľali a predstavia na koncerte aj nový album, ktorý vychádza už 4. februára s názvom „Requiem“. Ten je už ich štrnástym v poradí. Produkoval ho Chris Collier. Vychádza vo vydavateľstve Loma Vista, bude k dispozícii na všetkých nosičoch a tiež v špeciálnej 1000 kusovej limitovanej edícii na striebornom vinyle. Ako prvý z neho 11. novembra vyšiel singel „Start the Healing“.

Skupina vystúpi v Bratislave spoločne so špeciálnym hosťom americkou kapelou FEVER 333! Táto kalifornská trojčlenná kapela vznikla iba v roku 2017, tvoria ju traja členovia. Spevák skupiny Letlive – Jason Aalon Butler, gitarista zo skupiny THE CHARIOT – Stephen Harrison a bubeník Arica Improta z kapely NIGHT VERSES.

V roku 2018 debutovali s EP „Made in America“, ktoré nasledoval album „Strength in Numb333rs.“ Ich hudbu možno označiť ako rapcore alebo hardcore punk a cítiť v nej vplyv kapiel ako RAGE AGAINST THE MACHINE, PUBLIC ENEMY či BLACK FLAG. V roku 2019 vyhrali v prestížnom časopise Kerrang! cenu Najlepšia skladba roka za pieseň „Burn it“ a na cenách Grammy boli nominovaní v kategórii Najlepšie rockové vystúpenie.

Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nie je nutná ich výmena.

FB Event

Plagát ku koncertu KORN

Tlačová správa