ME AND THAT MAN zverejnili animovaný klip. Ženská úderka CRYPTA pootvorila dvere do súkromia kapely

ME AND THAT MAN s novým videoklipom. CRYPTA ponúka náhľad do života kapely. VIO-LENCE vydajú nové EP. SAXON zverejnili novú skladbu.

ME AND THAT MAN

Blues/folkový projekt ME AND THAT MAN sa hlási o pozornosť s animovaným videoklipom ku piesni „Blues & Cocaine“ s hosťujúcim Michaleom Gravesom (ex-MISFITS). „Blues & Cocaine“ musí byť najkontroverznejšia skladba, akú som kedy vydal. Milujem túto pieseň a videoklip. Myslím si, že je jednou z najsilnejších na albume. Toto video však takmer nikdy neuzrelo svetlo sveta! Podrobnosti sú namáhavé a úprimne povedané, príliš politické na môj vkus, a ja som len šašo na súde verejnej mienky. Dúfam, že všetci dokážete prinajmenšom oceniť fascinujúci výkon Michala Gravesa,“ napísal Nergal na sociálnych sieťach. Spomínaná skladba je súčasťou aktuálneho albumu „New Man, New Songs, Same Shit, Vol 2“.

Čisto ženská úderka CRYPTA zverejnila video, v ktorom poodhalila koncertný deň v živote kapely. Príchod na letisko, odlet, hľadanie správneho hotela, zvuková skúška a samotné vystúpenie. Video mapuje dianie pred ich vôbec prvým koncertom, ktorý sa uskutočnil na brazílskom festivale Porão do Rock.

Britskí veteráni SAXON zverejnili novú, klipom podporenú skladbu „Remember the Fallen“ z chystanej štúdiovky „Carpe Diem“. Dátum vydania je stanovený na 4. februára prostredníctvom vydavateľstva Silver Lining Music. „Chcel som napísať pieseň o koronavíruse, o ľuďoch, ktorí zomreli, a poskytnúť na to svoj pohľad. Niektoré aspekty toho všetkého sú dosť záhadné a samozrejme, ešte sa to neskončilo, však? Všetci by sme si mali pamätať tých, ktorí zomreli, ako na skupinu ľudí, ktorí v skutočnosti nevedia, prečo zomreli, pretože nemali informácie,“ povedal spevák Biff Byford.

Thrash metaloví veteráni VIO-LENCE vydajú 4. marca prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records 5-skladbové EP „Let the World Burn“. Ako prvá ochutnávka z neho poslúži skladba „Flesh from Bone“. Ide o prvú novinku po 29 rokoch. „Toto je prvá pieseň VIO-LENCE, ktorú som napísal za takmer 30 rokov. Chcel som zachovať niektoré z kvalít debutu „Eternal Nightmare“ nedotknuté, ale zároveň dodať veľa z toho, čo som v priebehu desaťročí nazbieral do svojho arzenálu skladania piesní. „Flesh from Bone“ má frenetické riffy, výmeny sólových vyhrávok zo starej školy, a tiež niekoľko riffov inšpirovanými EXODUS a SLAYER,“ uvádza v tlačovej správe zakladajúci gitarista Phil Demmel (ex-MACHINE HEAD).