EXKLUZÍVNA KLUBOVKA: THE FINAL EXIT A THE KILL V ŽIARI!

FINAL EXIT (Jpn) – grindnoise
THE KILL (Aus) – grindcore
CONTROLLED EXISTENCE (Cze/Svk) – grindcore
SEDEM MINÚT STRACHU (Svk) – noisecore

Utorok 15.7.2014, Žiar nad Hronom – Erika Pub

Štart: 19:00, vstupné: 7 €

FINAL EXIT (Tokio, JAPONSKO) – Legandárne grindnoise duo sa po prvý krát za 20 rokov existencie predstaví mimo rodného Japonska. Okrem festivalových vystúpení na Play Fast or Dont a Obscene Extreme to bude jeden z troch klubových koncertov, ktoré v strednej Európe odohrajú. Čakaj intenzívny, uletený grindnoise marast poprepletaný úryvkami hitov od Kiss, Iron Maiden alebo Pretty Woman. Bohatú diskografiu obohatia novým split flexi 7 ep so Sete Star Sept a limitovaným tour CD nahratým špeciálne pre tento výlet.

THE KILL (Melbourne, AUSTRÁLIA) – Jedna z popredných, svetových grindcore kapiel na prvom európskom turné s jedinou zástavkou na Slovensku. Totálne rýchly grindcore náser plný blastbeatov, šialených gitár a extrémneho vokálu. Nahrávanie nového albumu je naplánované na máj a bude obsahovať 18 nových songov a kover od Regurgitate.

CONTROLLED EXISTENCE (Žižkov, ČSFR) – Snáď nikomu netreba predstavovať troch stredoslovenských emigrantov, ktorí sa v Prahe dali dokopy s českým Medveďom aby započali surovú grindcore apokalypsu. Hrubý, násilný grindviolence so ženským revom. Práve vychádza split 7 ep s Days of Desolation na známom nemeckom labely Power it up.

SEDEM MINÚT STRACHU (Zvolen, SLOVENSKO) – Zúrivý, nabassovaný noisecore bordel len pre otrlých. Pomaly rozrastajúca sa diskografia bude čoskoro obohatená o split 7 ep s japonskými Sete Star Sept a francúzskymi Adolf Shitter a Cd / Dvd kompiláciu Slave to the Grindcore.

Tlačová správa