IN FLAMES MAJÚ NOVÝ KLIP, SEPULTURA VYDÁ NOVÉ DVD

IN FLAMES natočili nový videoklip. ANTHRAX budú nahrávať nový album na zaujímavom mieste. SEPULTURA vydá nové DVD. CAVALERA CONSPIRACY vydajú v októbri tretí album.
Švédska kapela IN FLAMES natočila nový videoklip ku skladbe „Rusted Nail“ z ich novej štúdiovej nahrávky „Siren Charms“, ktorá vyjde 5. septembra prostredníctvom vydavateľstva Epic Records. Nový videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Zástupca legendárnej thrash metalovej štvorky, kapela ANTHRAX, sa rozhodla, že bicie pre nový album bude nahrávať v štúdiách fiktívneho mesta Kings Landing, konkrétne v trónnej sále, známej z veľmi populárneho fantasy seriálu Game of Thrones. Nový album bude už ich jedenástym v poradí a vyjsť by mal budúci rok.

SEPULTURA
vydá 15. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eagle Rock Entertainment nové DVD s názvom „Sepultura with Les Tambours Du Bronx: Metal Veins – Alive at Rock in Rio“ (v kapele asi začali obľubovať dlhé názvy…). Materiál bol zaznamenaný 19. septembra 2013 na festivale Rock in Rio s francúzskou skupinou bubeníkov LES TAMBOURS DU BRONX.

CAVALERA CONSPIRACY vydajú v októbri prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový štúdiový album „Pandemonium“. Producentskej úlohy sa zhostil John Gray, ktorý predtým pracoval so SOULFLY.