Loud Farm Booking prichystali na apríl koncertné lahôdky: VADER, CYTOTOXIN či PANZERFAUST

Všetky štyri aprílové koncerty sa uskutočnia v Bratislave.

BRATISLAVA. Agentúra Loud Farm Booking pripravila pre fanúšikov metalovej muziky na apríl až 4 zaujímavé koncerty. Pri všetkých koncertoch platí – žiadne kapacitné obmedzenia, žiaden COVID pass, koncerty sú pre všetkých.

Streda 20.4.2022 PANZERFAUST / VELNIAS / BESNA / TERRESTRIAL CHAOS

Black metalové kombo menom PANZERFAUST z Kanady prichádza do Bratislavy počas ich európskeho turné menom „Death-Drive Projection 2022“! Naprieč Európou ich budú sprevádzať Američania VELNIAS, v Bratislave akciu otvorí experimentálne zoskupenie TERRESTRIAL CHAOS a atmosférická BESNA!

Plagát ku koncertu PANZERFAUST

FB Event

Štvrtok 21.4.2022 – CYTOTOXIN / OSIAH / BONECARVER / NECROROTTED

Priestory Randalu zažijú sprchu vražedných tónov. Na pódiu sa predstaví brutal death metalový štvorlístok. Ako headlineri vystúpia Černobyľom ošľahaní borci CYTOTOXIN. Do sveta nedávno vydali toxickú porciu tónov „Nuklearth“, ktorá vraždí už z prehrávača. Kapela predvádza naživo hotovú apokalypsu, tak je sa na čo tešiť. Fanúšikov moderné deathcoru potešia Angličania OSIAH, Španieli BONECARVER a celé to otvoria Nemci NECROTTED.

Plagát ku koncertu CYTOTOXIN

FB Event

Nedeľa 24.4.2022 – VADER / REJECT THE SICKNESS / MARA

VADER zavítajú v rámci svojho turné ku 25. výročiu legendárneho albumu „De Profundis“ do Bratislavy! Na ceste po Európe ich bude sprevádzať melodické zoskupenie REJECT THE SICKNESS z Belgicka a MARA zo Švédska.

Plagát ku koncertu VADER

FB Event

Utorok 26.4.2022 – BAEST / FUNUS / KRUDUS

Dávka surového severského old school death metalu v podobe kapely BAEST k nám zavíta už 26. apríla do bratislavského Kulturák klubu. Spolu s nimi vystúpi aj dvojica domácich kapiel FUNUS a KRUDUS.

FB Event

Tlačová správa