Noc nárekov je späť. Fanúšikom sa predstavia výborné kapely na čele s THALARION a ORKRIST

Po troch rokoch sa do Popradu vracia Noc Nárekov. Organizátori nachystali parádnu zostavu kapiel.

THALARION (Sk – Topoľčany) – gothic/death/doom metal
METANOON (Cz – Jihlava) – epic heavy metal
ORKRIST (Sk – Bratislava) – atmospheric black/doom metal
SAMSARA (Sk – Topoľčany) – atmospheric doom metal

Sobota 14.05. 2022, Poprad – Rock Fabric
Štart: 18:30, vstupné: 10 €

Banner k Noc nárekov

THALARION
Headliner večera a kapela, ktorá sa po 16 rokoch vracia s novým albumom „Dying on the Scorched Plains“ a aj na koncertné pódiá. Je pre nás česť, že jeden z ich prvých comebackových koncertov bude práve v Poprade.

METANOON
S radosťou predstavujeme ďalšiu kapelu, ktorú sa k nám snažíme dostať už roky! Z českej Jihlavy k nám príde epicko symphonic-heavy metalová družina METANOON. Je až neuveriteľné, že kapela ktorej vznik sa datuje až do dôb hlbokého totalitného režimu, vystúpi prvýkrát na Slovensku, a to výnimočne na Noci Nárekov. METANOON prinesú piesne s fantasy príbehmi o veľkých bojovníkoch, zabudnutých bitkách i o živote v dávnych dobách.

ORKRIST
Bratislavskí náladotvorcovia ORKRIST sa taktiež nedávno po viac ako 14 rokoch vrátili na metalovú scénu. Páni a dáma za mikrofónom nám okrem prierezu staršej tvorby predstavia aj materiál z ich posledného albumu „Artifacts of Life“. Môžete sa tešiť na poriadnu dávku atmosferického gothic/doom metalu s podporou kláves, flauty a ženského spevu.

SAMSARA
Pomalosť, temnota a melanchólia. Aj takto by sa dala charakterizovať kapela SAMSARA. Od tejto našej doom metalovej jednotky nečakajte nič, len skladby plné zármutku, ťaživej atmosféry, prázdnoty a bolesti.

Hracie časy:
18:30 – SAMSARA
19:30 – ORKRIST
20:30 – METANOON
21:30 – THALARION

FB Event