NOVINKY OD SLAYER, KAMELOT, ANAAL NATHRAKH ALEBO GALADRIEL

Počas sviatočného dňa vám prinášame vskutku bohaté novinky z hudobného sveta. Členovia legendárnej kapely SLAYER sú opäť v štúdiu. KAMELOT zverejnili nový videoklip. ANAAL NATHRAKH uverejnili dátum vydania nového albumu, zverejnili novú skladbu a artwork. Zomrel basák Tim „Rawbiz“ Williams z kapely SUICIDAL TENDENCIES. GALADRIEL zverejnili nové video z Gothoomu. Americkí deatheri ABYSMAL DAWN zverejnili novú skladbu. Nový song zverejnili Bratislavčania HOLOTROPIC.
Thrash metalová legenda SLAYER sa po koncertoch, ktoré odohrala na letných festivaloch ako Wacken Open Air alebo český Brutal Assault opäť vrátila do štúdia. Dôvodom je nahrávanie nvohé, zatiaľ bezmenného štúdiového albumu. A uvádzajú niektoré zdroje, albumová novinka by mala vyjsť začiatkom roka 2015.

Pozrite si nový videoklip od kapely KAMELOT, ktorý skupina nahrala k piesni „Falling Like That Fahrenheit“ z ich stále aktuálneho albumu „Silverthorn“. Klip je hneď pod správou.

Kapela ANAAL NATHRAKH zverejnila dátum vydania ich novinky „Desideratum“. Nový album sa na pulty predajní dostane 28. október prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. Na novom albume bude 10 skladieb. Jednou z nich bude aj pieseň „Idol“, ktorú kapela zverejnila. Pozrite si aj artwork novinky. Artwork aj pieseň „Idol“ nájdete hneď pod touto správičkou.

Legendárna americká skupina SUICIDAL TENDENCIES oznámila smutnú správu. Ich basgitarista Tim „Rawbiz“ Williams zomrel. Tim hral v kapele takmer 4 roky. Príčinu úmrtia kapela nezverejnila.

Slovenská skupina GALADRIEL zverejnila nové live video k piesni „Evilution“, ktoré sa nahrávalo počas ich nedávneho koncertu na 5. ročníku festivalu Gothoom Open Air. Ako zverejnili na svojej oficiálnej facebookovskej stránke, video im spravil ich kamarát Maroš. Klip je hneď nižšie.

Death metalisti ABYSMAL DAWN zverejnili novú skladbu „Inanimate“ z ich chystanej štvrtej štúdiovej nahrávky „Obsolescence“, ktorá vyjde 27.októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records. Skladba je nižšie.

Po stále aktuálnom lyric videu ku piesni „Traveller“ predstavujú bratislavskí prog/extreme metalisti HOLOTROPIC ďalšiu pieseň zo svojho debutu „Permeate“. Tentokrát vo forme gitarového „playthrough“ videa prichádza pieseň „Filters“. Kapela tým zároveň predstavuje ďalšieho hosťujúceho hudobníka, ktorý sa na čochvíľa vydávanom albume predstaví. Je ním Martin Schuster z pražských MINDWORK a FACE THE DAY. Jeho gitarové sóla si môžete pozrieť aj vo videu, ktoré je nižšie.