LACUNA COIL súčasťou špeciálneho projektu, Metal Blade Records organizuje špeciálnu výstavu

LACUNA COIL čoskoro oznámia nový projekt. Metal Blade Records ponúkajú náhľad do svojho múzea. ROB ZOMBIE s novým videoklipom. Slováci DVOTA vydali debutový album.

LACUNA COIL

Talianska skupina LACUNA COIL má nachystanú novú hudbu, avšak nie pre štúdiový album. „V prvom rade môžeme povedať, že to pre nás nebude album číslo desať, takže to nie je nová nahrávka LACUNA COIL. Ale je to nová hudba od LACUNA COIL v špeciálnom projekte. Oznámime to veľmi skoro, v priebehu niekoľkých dní. Každý chce vedieť, čo to je, ale nemôžeme to povedať. Taktiež pracujeme na nových skladbách pre prípadný album, ale ešte nemáme nič pripravené. Takže paralelne pracujeme na týchto dvoch rôznych veciach. Dúfam, že sa vám to bude páčiť,“ povedal spevák Andrea Ferro počas tlačovej konferencie na festivale Hellfest.

Las Vegas je dejiskom múzea Metal Blade Records, špeciálnej výstavy s nadčasovými pamiatkami a artefaktmi pokrývajúcimi históriu vydavateľstva od roku 1982 až po súčasnosť. Nižšie vás prvou časťou virtuálnej prehliadky prevedie samotný zakladateľ a generálny riaditeľ labelu, Brian Slagel.

ROB ZOMBIE sa prezentuje animovaným videoklipom ku skladbe „Shake Your Ass-Smoke Your Grass“ z aktuálnej dosky „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy“.

Slovenská metalová formácia DVOTA inklinujúca k progressive metalu, death metalu a art deathu vydala debutový album „Antichiromantia“, na ktorom sa nachádza 7 skladieb na ploche 36 minút. Kapela je súčasne tvorená dvoma členmi, ktorí sa podieľali na celej tvorbe skladieb od jej vzniku roku 2020. Tvorbu a vydanie albumu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.