Martinica Fest: Martinský amfiteáter privíta kapely SYMFOBIA, KARPINA, LUNATIC GODS či EUFORY

Martinica Fest je novým podujatím na festivalovej mape Slovenska.

MARTINICA FEST

SYMFOBIA (Sk – Nitra)
KARPINA (Sk – Bratislava)
LUNATIC GODS (Sk – Martin)
EUFORY (Sk – Martin)
NO CONTROL (Sk – Bratislava)
a ďalší

Sobota 30.7.2022, Martin – Amfiteáter
Štart: 14:00, vstupné: 20 eur (Predpredaj.sk)

Martinica Fest 2022

Na novom festivale Martinica Fest zahrajú SYMFOBIA, KARPINA, EUFORY, LUNATIC GODS či NO CONTROL. Prvý ročník nového open air festivalu Martinica Fest sa uskutoční v závere júla v Martine. Line-up je zameraný na tvrdšie hudobné žánre, ktorých fanúšikovia sa môžu tešiť na skvelý zážitok na jedinečnej audiovizuálne scéne martinského amfiteátra.

Ten sa totiž v sobotu 30. júla premení na pôsobivú open air arénu s tvrdou muzikou a bude vybavený špičkovou zvukovou a svetelnou technikou. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Medzi najväčšie hviezdy, ktoré sa počas prvého ročníka Martinica Festu predstavia, patrí bratislavská legenda KARPINA, ktorá fanúšikom ponúkne svoj nákazlivý mix punk rocku, metalu a kontroverzných textov s podtónom politicko-spoločenskej satiry. Dravo pulzujúce punkové tempo, mohutné gitary, expresívny vokál, výrazné melodické linky a nekompromisné texty s množstvom uštipačného humoru sú zárukou dobrej zábavy.

Ťahákom Martinica Festu bude aj nitrianska symphonic metalová skupina SYMFOBIA, ktorá fanúšikom predvedie tvorbu z dvoch štúdiových albumov, nebude istotne chýbať ani najnovší singel „Karma“. Dáma a páni tento rok už zahrali napríklad na veľkom festivale Metalfest v Plzni a po ňom sa predstavia aj v Turci.

Martinskú scénu zastúpia domáci LUNATIC GODS, ktorí sa pohrabali v temných kútoch starej drevenice a výsledkom je melodický death/black metal s folkovými prvkami. Fanúšikovia kapely sa môžu tešiť na setlist prezentujúci jej viac ako dve dekády trvajúcu históriu. Z Martina sú aj EUFORY, ktorí vás strhnú rýchlymi tempami a prepracovanými kompozíciami s vynikajúcim úderným zvukom.

Slovenský punkový underground budú reprezentovať kapely HOTEN TOTEN zo Žiliny, NAČO NÁZOV z Púchova a kapela ODPAD. Z HOTEN TOTEN vyskočí vyhranený klasický punk, NAČO NÁZOV zahrajú svoje dravé, energické a pritom melodické pesničky, ktoré fungujú aj ako ohliadnutie do éry počiatkov slovenského punku.

V neposlednom rade bude slovenskú heavy metalovú scénu zastupovať bratislavská banda CASTAWAY, od ktorej môžeme očakávať hravý a bujarý mix klasického hard rocku s moderným heavy metalom. Tešiť sa fanúšikovia môžu aj na dravý a energický rock/metal kapely Jimiho Cimbalu – NO CONTROL.

Martinica Fest 2022 je novým podujatím na festivalovej mape Slovenska, ktorého výhodou je poloha vo veľkom meste v strede krajiny, vďaka čomu môže prilákať fanúšikov z rôznych kútov našej krajiny. Amfiteáter sa nachádza v blízkosti centra Martina a dáva návštevníkom festivalu možnosť preskúmať aj samotné mesto.

FB Event

Tlačová správa