METALLICA VYDÁ 27 LIVE ALBUMOV, SLIPKNOT O NOVÝCH MASKÁCH

Legendárna METALLICA vydá 27 live albumov. Pozrite sa na detailné zábery nových masiek SLIPKNOT. SICK OF IT ALL zverejnili novú skladbu. GODFLESH a THE CROWN vydajú nové albumy.
METALLICA oznámila, že postupne vydá na cd všetky svoje koncerty, ktoré tento rok odohrala. To znamená iba jediné, bude to presne 27 live albumov! Pre milovníkov vinylov vymysleli chalani z METALLICY hlasovanie pre fanúšikov a štyri koncerty s najvyšším počtom hlasov potom kapela na začiatku budúceho roka vydá v limitovanej edícii na 180 gramových vinyloch. Hlasovanie končí 26. septembra.

Kapela SLIPKNOT pokračuje vo svojej promo kampani k novému albumu „.5: The Gray Chapter“, keď tentokrát ponúka video, v ktorom si môžete detailne pozrieť ich nové masky. Ešte dodáme, že nový album vychádza 21.októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Hardcoreoví veteráni z New Yorku SICK OF IT ALL zverejnili nové lyric video ku skladbe „DNC“ z ich chystanej štúdiovej novinky „The Last Act of Defiance“. Albumová novinka sa dostane na pulty kamenných obchodov 29. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Lyric video nájdete pod novinkami.

Znovu aktívni industrial metaloví veteráni GODFLESH vydajú 7. októbra prostredníctvom vydavateľstva Avalanche Recordings (vlastní ho spevák kapely Justin Broadrick) comebackový štúdiový album s názvom „A World Lit Only by Fire“, čo znamená, že s regulárnym albumom prichádzajú po 13 rokoch. Zo spomínanej novinky zverejnili aj skladbu „Imperator“, ktorú si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Švédska death metalová kapela THE CROWN oslavuje tento rok 25 rokov existencie a okrem toho 12. januára vydajú prostredníctvom labelu Century Media Records nový štúdiový album s názvom „Death is Not Dead“. Na novinke bude 11 skladieb, z toho jedna cover verzia skladby „Eternal“ od PARADISE LOST. Limitovaná edícia bude obsahovať 2 bonusy, medzi ktorými bude takisto jeden cover a to „Agent Orange“ od SODOM. Podľa posledných informácii kapelu opustil bubeník Janne Saarenpää. Dôvodom jeho odchodu je to, že sa chce viac venovať iným veciam, avšak, ak by sa chcel opäť vrátiť, ostatní členovia mu odkazujú, že je viac než vítaný.