FOTOREPORTÁŽ: Magický večer v spoločnosti WARDRUNA na Devínskom hrade bol zážitkom na celý život

Vychutnajte si fotoreportáž z nezabudnuteľnej premiéry WARDRUNA na Slovensku.

nezabudnuteľný večer na Devínskom hrade v spoločnosti WARDRUNA a spol. Foto: Luss

BRATISLAVA. Folkovo-ambientný letný večer na Devínskom hrade v spoločnosti nórskych kapiel LINDY-FAY HELLA & Dei Farne, KALANDRA a hlavných hviezd WARDRUNA, sa vskutku vydaril.

Na tento večer budú všetci zúčastnení ešte veľmi dlho spomínať. A právom. Nezameniteľná atmosféra ruín Devínskeho hradu s výhľadom na Dunaj za zvukov nórskych kapiel s nádherným (až klišéovitým) západom slnka dodalo tomuto vypredanému koncert až magické čaro. Navyše na tento večer pripadol superspln mesiaca, čo znamená, že mesiac bol počas svojej obežnej dráhy najbližšie k Zemi a javil sa voľným okom väčší.

K tomuto prírodnému divadlu sa pridali tri fantastické kapely, ktorých hudba dýcha históriou, podobne ako Devínsky hrad. Organizátori navyše hlásali vypredané a tak sa z prvej návštevy Slovenska Einara Selvika a jeho partie stal neopakovateľný zážitok na celý život.

A práve Einar Selvik bol mužom, ktorý na pódiu preciťoval a prežíval každučký jeden tón hudby WARDRUNA. Odmenou jemu a celej kapele bola neopakovateľná atmosféra, ktorú mu vytvorili (nielen) slovenskí fanúšikovia. Selvik na pódiu navyše prisľúbil, že to nebola ich posledná návšteva našej krajiny.

Viac slov k tomuto magickému večeru netreba. Vychutnajte si jednotlivé kapely a úžasnú atmosféru na dokopy viac ako 70 fotografiách.

Nezameniteľná atmosféra a fanúšikovia

Devínsky hrad plný fanúšikov a v pozadí západ slnka. Foto: Luss

LINDY-FAY HELLA & Dei Farne

LINDY-FAY HELLA & Dei Farne. Foto: Luss

KALANDRA

KALANDRA. Foto: Luss

WARDRUNA

Einar Selvik z WARDRUNA. Foto: Luss

Foto: Lucia Zimerman alias Luss