NOVINKY OD MOTÖRHEAD, WITHIN TEMPTATION AJ CRADLE OF FILTH

MOTÖRHEAD začnú pravdepodobne začiatkom nového roka nahrávať ďalší album. WITHIN TEMPTATION vydajú nové DVD. CRADLE OF FILTH sa chystajú do štúdia. DECAPITATED majú nový klip.
Frontman kapely MOTÖRHEAD Lemmy Kilmister oznámil, že pravdepodobne v januári sa odoberú do štúdia, aby nahrali nový štúdiový album. Podľa Lemmyho slov by novinka potom mala vyjsť niekedy koncom roka 2015.

Holadnská formácia WITHIN TEMPTATION vydá 14. novembra nové DVD s názvom „Let Us Burn – Elements & Hydra Live in Concert“. Pôjde o záznam koncertu z Belgicka, ktorý odohrali na turné „Elements“ 13. novembra 2012 s orchestrom pri príležitosti osláv 15. výročia fungovania kapely. Avšak zábery budú aj z nedávneho turné, presnejšie z koncertu v Amsterdame z mája tohto roku, ktorý bol v rámci turné k aktuálnemu albumu „Hydra“. Pod novinkami nájdete aj artwork nového DVD.

Anglickí upíri CRADLE OF FILTH sa 24. novembra odoberú do štúdia, aby nahrali svoj nový štúdiový album so zatiaľ pracovným názvom „Hammer of the Witches“. Nový materiál by potom mal vyjsť v júni 2015 pravdepodobne prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Poliaci DECAPITATED natočili nový videoklip ku skladbe „Instinct“, ktorá pochádza z ich čerstvej štúdiovej novinky „Blood Mantra“. Pozornému oku určite neujde, že basgitarista Pawel Pasek má na sebe tričko Gothoom. Klip nájdete nižšie.