NOVINKY OD AC/DC, KING DIAMOND, STONE SOUR ALEBO MARDUK

AC/DC zverejnili artwork nového albumu. KING DIAMOND vydá best of album. SAXON pripravujú nové DVD. U.D.O. taktiež pracujú na novej nahrávke. STONE SOUR nahrávajú cover album. MARDUK už začali nahrávať nový album. Devin Townsend zverejnil novú skladbu.
Austrálski veteráni AC/DC vydajú 2. decembra nový album „Rock or Bust“, ktorého artwork si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami. Na novom albume sa bude nachádzať 11 skladieb a jednu z nich, nazvanú „Play Ball“ si môžete vypočuť nižšie. Nový album už s kapelou nenahrával gitarista Malcolm Young, ktorý údajne tento rok utrpel mŕtvicu a žiaľ jeho rodina nedávno oznámila, že trpí demenciou. Malcolm teda nebude pôsobiť v kapele a my ešte dodáme, že ho nahradil jeho synovec Stevie Young.

KING DIAMOND vydá 11. novembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records prvý „best of“ album s názvom „Dreams of Horror“. Novinka vyjde vo forme 2 CD a keďže Metal Blade získali licenciu aj od Roadrunner Records, tak sa na nej objavia vybraté skladby z celej kariéry kapely, dokopy ich bude 23. A čo sa týka nových štúdiových albumov tak samotný King Diamond oznámil, že s Metal Blade Records podpísali zmluvu na ďalšie tri Nahrávky, čo iste poteší fanúšikov tejto legendy. Pod novinkami nájdete aj artwork tohto albumu.

Britská heavy metalová legenda SAXON vydá 7. novembra nové DVD „Warriors of the Road – The Saxon Chronicles Part II“, ktoré bude obsahovať záznamy z festivalov Steelhouse z roku 2013, Wacken Open Air a Download Festival (oba rok 2012) a Graspop Metal Meeting (2013).

Nemecká kapela U.D.O., vedená bývalým spevákom ACCEPT Udom Dirkschneiderom oznámila, že v januári vydá prostredníctvom vydavateľstva AFM Records nový štúdiový album s názvom „Decadent“.

STONE SOUR v súčasnosti nahrávajú nový album, na ktorom budú rôzne covery a vyjsť by mal začiatkom nového roka. Žiadne ďalšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii.

Švédski black metalisti MARDUK sa momentále nachádzajú v Endarker Studio, kde začali nahrávať svoj nový album „Frontschwein“, ktorý by mal pravdepodobne vyjsť v januári 2015.

Devin Townsend vydá 27. októbra nový double album „Z2“. Jeden album, konkrétne „Sky Blue“ bude pod hlavičkou DEVIN TOWNSEND PROJECT a druhý „Dark Matters“ bude pod hlavičkou ZILTOID. Práve z nahrávky „Dark Matters“ si môžete pozrieť nové lyric video ku skladbe „Deathray“, ktoré nájdete nižšie.