Nové videá od BEHEMOTH, GHOST, BLOODBATH, SAXON či EXHUMED. TESTAMENT plánujú ďalší album

BEHEMOTH, GHOST, SAXON a BLOODBATH s novými klipmi. TESTAMENT by chceli budúci rok vydať nový album. ALICE COOPER zverejnil ukážku z nového živáku. EXHUMED a AUTOPSY zverejnili nové skladby.

BEHEMOTH

BEHEMOTH natočili nový videoklip ku skladbe „Versvs Christvs“ z nedávno vydanej štúdiovky „Opvs Contra Natvram“. „Predstavujeme vám korunovačný klenot Versvs Christvs. Na tomto videu sme prvýkrát pracovali s úžasnou režisérkou Agatou Alexanderovou, Poľkou žijúcou v Los Angeles, ktorej vízia a prevedenie vytvorili tento veľkolepý výsledok. Špeciálne uznanie ide aj pre našich priateľov v Grupa 13, ktorí asistovali pri produkcii,“ vyjadril sa Nergal v tlačovej správe.

Thrasheri TESTAMENT by chceli budúci rok vydať novú nahrávku. „Od novembra do apríla nemáme nič naplánované, takže bude čas pracovať na nových skladbách. Dúfam, že budúci rok vydáme nový album,“ povedal frontman Chuck Billy v rozhovore pre Trunk Nation with Eddie Trunk.

Kapela GHOST zverejnila live video piesne „Mary on a Cross“. Materiál sa natáčal 6. septembra počas koncertu v Yuengling Center v Tampe.

Švédski death metalisti BLOODBATH natočili nový videoklip ku skladbe „Putrefying Corpse“ z aktuálnej štúdiovky „Survival of the Sickest“.

Veteráni SAXON sa hlásia o slovo s novým videoklipom ku piesni „Black Is the Night“ z aktuálnej radovky „Carpe Diem“.

ALICE COOPER zverejnil ukážku z chystaného živáku „Live from the Astroturf“ (CD/DVD/LP/Blu-ray) v podobe piesne „I´m Eighteen“. Spomínaná nahrávka, ktorá vyjde 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC, ponúkne reunion vystúpenie z roku 2015 s pôvodnými členmi kapely.

Death/grinderi EXHUMED vypustili do sveta novú skladbu „Carbonized“ z albumu „To the Dead“, ktorý vychádza 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Old school death metalisti AUTOPSY zverejnili novú, klipom podporenú skladbu „Knife Slice Axe Chop“ (video nájdete TU) z chystanej dosky „Morbidity Triumphant“. Dátum vydania je stanovený na 30. septembra prostredníctvom vydavateľsva Peaceville Records.