JUDAS PRIEST majú nahratú väčšinu ďalšieho albumu. Devin Townsend a Serj Tankian s novými piesňami

JUDAS PRIEST výrazne pokročili s nahrávaním nového albumu. DEVIN TOWNSEND a Serj Tankian zverejnili nové skladby. BETON vydajú nový album.

JUDAS PRIEST

Heavy metaloví veteráni JUDAS PRIEST majú nahratú väčšinu nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. „Dostávame sa tam. Prvou prekážkou bola pandémia, pretože sme sa nemohli spojiť a urobiť to ako skupina. A potom, keď boli pandemické obmedzenia zrušené, mohli sme ísť na turné. Takže ďalšou prekážkou, ak to chcete tak nazvať, bolo turné. Nahrávali sme to po častiach, pomedzi jednotlivé vystúpenia. Máme hotové bicie, gitary a basgitaru. Hlavná vec, ktorú teraz musíme urobiť, je spev. Avšak blíži sa americká časť turné, a Rob Halford si musí chrániť svoj hlas. Takže možno v novom roku môžeme začať pracovať na vokáloch,“ vyjadril sa gitarista Richie Faulkner v rozhovore pre The Entertainment Outlet.

Kanadský hudobník DEVIN TOWNSEND zverejnil klipom podporenú novú skladbu „Call of the Void“ z chystanej dosky „Lightwork“. Dátum vydania je stanovený na 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.

Serj Tankian (SYSTEM OF A DOWN) vypustil do sveta novú pieseň „Pop Imperialism“ z EP „Perplex Cities“, ktoré mu vychádza 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Serjical Strike Records.

Domáci crusteri BETON vydajú počas tejto jesene nový štúdiový album s názvom „Zombie Mustang Safari“ (CD/LP/MC). Na ich bandcampovom profile (TU) si môžete vypočuť tri ukážky z neho.