NEMCI FREEDOM CALL V NOVEMBRI 2-KRÁT NA SLOVENSKU

„LIGHT OVER BEYOND EUROPEAN TOUR 2014“

FREEDOM CALL (Ger)
support Banská Bystrica
MIDNIGHT SCREAM (Sk)
RAVENCLAW (Sk)
Support Bratislava
ANTHOLOGY (Sk)
RIGHTDOOR (Sk)

Piatok 28.11.2014, Banská Bystrica – Urban Spot
Sobota 29.11.2014, Bratislava – Majestic

Začiatok: 19:00, vstupné: 13/15 eur (BB/BA) – do konca októbra, 15/17 eur (BB/BA) – november

Obľúbená nemecká kapelka FREEDOM CALL pokračuje vo svojom svetovom turné ešte stále jeho európskou časťou – „Light Over Beyond European Tour 2014“.

S novým albumom „Beyond“ hlásia návrat ku koreňom, s navrátivším  basgitaristom Ilkerom Ersinom a obrovským množstvom energie sa kapela naďalej teší stále väčšej priazni fanúšikov nielen v celej Európe.

FREEDOM CALL práve skončili škandinávsku časť tour, ktorú absolvovali s nemeckými EDGUY a už ohlasujú nové termíny pre Slovensko. Skúšobným koncertom v Košiciach koncom mája ukázali, že ich fanúšikov neodradí ani najhoršie predstaviteľné počasie a koncert plný nasadenia a s krištáľovo čistým zvukom nesklamal ani jediného fanúšika z východu Slovenska. Teraz si charizmatického frontmana Chrisa Baya a jeho kapelu môžu pozrieť aj priaznivci na strednom a západnom Slovensku.

Banská Bystrica privíta kapelu v piatok 28.11.2014 a Bratislava bude mať tú česť o deň neskôr. Vstupenky v sieti Ticketportal si môžete zakúpiť už teraz. 

Takmer dvojhodinový koncert sa bude skladať z noviniek z albumu „Beyond“ a samozrejme, z najznámejších skladieb zo všetkých predchádzajúcich albumov. V Banskej Bystrici im budú predskakovať slovenský víťaz Wacken Metal Battle z roku 2013 MIDNIGHT SCREAM a Košičania RAVENCLAW. V Bratislave slovenské skupiny ANTHOLOGY a RIGHTDOOR. 

Tlačová správa