NIGHTWISH vydajú tour edíciu aktuálneho albumu, ENSLAVED ohlásili ďalšiu štúdiovku

NIGHTWISH vydajú tour edíciu aktuálneho albumu. ENSLAVED budúci rok s novou štúdiovkou. LAMB OF GOD a QUEENSRŸCHE natočili nové videoklipy.

NIGHTWISH. Foto: Alena Červeňanská

Kapela NIGHTWISH vydá 18. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records tour edíciu aktuálneho albumu „Human. :II: Nature.“. Rozšírené vydanie bude obsahovať aj dva virtuálne konerty z mája 2021. Obidva večery zažili fanúšikovia jeden a pol hodinové vystúpenie, pričom naživo počuli piesne z aktuálnej radovky „Human. :II: Nature“. vôbec po prvýkrát. Táto nová edícia, ktorá bola pôvodne dostupná len ako DVD a Blu-ray v Japonsku, je ultimátnou verziou na opätovné zažitie tejto jedinečnej a magickej šou NIGHTWISH, ktorú vytvorili po tom, čo muselo byť zrušené ich svetové turné. Pod správou nájdete aj ukážku v podobe piesne „Noise“.

Nórski vikingovia ENSLAVED vydajú budúci rok nový a zatiaľ nepomenovaný album. Potvrdili to hashtagom na sociálnych sieťach.

Americká formácia LAMB OF GOD sa hlási o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Ditch“ z čerstvo vydanej dosky „Omens“.

Americká skupina QUEENSRŸCHE natočila nový videoklip ku skladbe „Hold On“ z pred pár dňami vydanej nahrávky „Digital Noise Alliance“.