Po dvojročnej pauze sa vracia festival Voices of Death, headlinerom 11. ročníka sú Nemci MAAT

Dom kultúry v Lednických Rovniach bude čoskoro patriť 11. ročníku podujatia Voices of Death.

VOICES OF DEATH

MAAT (Ger) – egyptian death metal
MALFORMATION (Pol) – groove/death metal
NECROSANCTUM (Sk) – death metal
REALMS OF CHAOS (Sk) – death metal
ABIÓZA (Sk) – hardcore/thrash

Sobota 10.12.2022, Lednické Rovne – Dom kultúry
Štart: 17:00, vstupné: 8 €

Voices of Death je jednodňový metalový festival, ktorý sa zameriava primárne na death metal. Po dvojročnej vynútenej pauze sa toto podujatie opäť vracia na scénu! Zatiaľ posledný a jubilejný 10. ročník bol mimoriadne úspešný, organizátori sa rozhodli nepoľaviť a zabezpečili kvalitnú dávku metalu aj v 11. ročníku.

O organizáciu podujatia sa postará, rovnako ako posledné 4 ročníky, kapela NECROSANCTUM. Podujatie je naplánované už tradične na druhú decembrovú sobotu, 10.12. 2022 v rozsiahlych priestoroch Domu kultúry v Lednických Rovniach (približne 8 km od Púchova).

Aj aktuálny line-up kapiel potvrdzuje hudobné zameranie udalosti. Voices of Death čaká návšteva z Nemecka, ako headliner vystúpi „egyptské“ death metalové zoskupenie MAAT. Slovenskú death metalovú scénu budú zastupovať REALMS OF CHAOS a už spomínaná banda NECROSANCTUM. Groove/death a trochu rádioaktivity možno očakávať od ďalšej zahraničnej návštevy – z Poľska pricestujú MALFORMATION. Podujatie odštartujú chalani z kapely ABIÓZA.

FB Event

Plagát ku 11. ročníku Voices of Death

Tlačová správa