Novinkový blok: BEHEMOTH, LEGION OF THE DAMNED, QUEENSRŸCHE a ďalší

BEHEMOTH vydajú opätovne svoj druhý album. LEGION OF THE DAMNED vydajú novú štúdiovku. QUEENSRŸCHE s novým videoklipom. AD INFINITUM zverejnili novú skladbu. KOLEKTEEW vydali debutové EP.

BEHEMOTH

Poľskej kapele BEHEMOTH opätovne vyjde druhý štúdiový album „Grom“ z roku 1996, teraz aj s bonusmi, rozhovormi a množstvom archivovaných, nikdy predtým nevidených fotografií a poznámok. Vydanie je naplánované na 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Death/thrash metalová formácia LEGION OF THE DAMNED vydá 26. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album „The Poison Chalice“. Nižšie si môžete vypočuť prvú ochutnávku v podobe klipovky „Beheading of the Godhead“.

Kapela QUEENSRŸCHE natočila nový videoklip ku skladbe „Realms“ z aktuálnej dosky „Digital Noise Alliance“. „Táto skladba obklopuje prebiehajúce škandály politikov a netransparentné maskovanie, ktoré sa snaží zachrániť ich politickú kariéru,“ uvádza skupina v tlačovej správe.

Švajčiarski symfonici AD INFINITUM zverejnili novú pieseň „From the Ashes“ z chystaného albumu „Chapter III – Downfall“. „Sme hrdí, že môžeme odhaliť progresívnejší výtvor spolu s videom, ktoré symbolizuje znovuzrodenie Fénixa, ktorý opäť vstáva z popola,“ napísala kapela na sociálnych sieťach. Dátum vydania je stanovený na 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Bratislavské old school punk rockové trio KOLEKTEEW vydáva u Mars Group debutové EP „Systém sračiek“, ktoré nájdete na všetkých elektronických platformách. EP obsahuje 9 skladieb undergroundového punk rocku s občasným presahom do HC, rockabilly alebo crustu.