SKVELÁ ZOSTAVA BRUTAL ASSAULT, MARDUK S NOVÝM ALBUMOM

Festival BRUTAL ASSAULT láka na jubilejný 20.ročník luxusnou zostavou. MARDUK zverejnili novinky o novom albume. VENOM vydajú nový album. EVERGREY s novým klipom. Zmeny v zostave FLOTSAM AND JETSAM. MASTER zverejnili novú skladbu. Popradčania LAST CHANCE vydali debutové EP.
Organizátori festivalu BRUTAL ASSAULT pripravujú pre návštevníkov jubilejného 20. ročníka vážne luxusný line-up. Do dnešného dňa potvrdili napríklad také mená ako: ANNIHILATOR, ASPHYX, AT THE GATES, BIOHAZARD, BLOODBATH, CANNIBAL CORPSE, CRADLE OF FILTH, DEATH DTA, ENSLAVED, KATAKLYSM, KREATOR, NUCLEAR ASSAULT, SEPULTURA TRIPTYKON… A to nie je všetko. Postupne ďalšie zaujímavé kapely ešte určite pribudnú. Takže sledujte našu stránku a stránku tohto festivalu a dozviete sa viac.

Švédski black metalisti MARDUK vydajú 19. januára nový štúdiový album „Frontschwein“ prostredníctvom labelu Century Media Records. V súčasnosti zverejnili artwork spomínanej novej nahrávky (nájdete pod dnešnými novinkami) a takisto aj novú skladbu s názvom „Rope of Regret“, ktorú si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Britská legenda VENOM  vydá 27. januára prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records nový, v poradí štrnásty štúdiový album „From the Very Depths“.

Švédi EVERGREY natočili nový videoklip ku skladbe „The Grand Collapse“, ktorá pochádza z ich aktuálnej nahrávky „Hymns for the Broken“. Videoklip nájdete pod novinkami.

Z thrash metalovej kapely FLOTSAM AND JETSAM odchádza bubeník Kelly Smith. Dôvodom jeho odchodu z kapely je to, že sa chce viac starať o svoju rodinu. „Od augusta moja rodina utrpela stratu dvoch rodinných príslušníkov a tretí je teraz v kritickom stave,“ dodal vysvetlenie Kelly Smith.

Death metalová kapela MASTER na čele s legendárnym Paulom Speckmannom zverejnila novú skladbu (cover od THIN LIZZY) s názvom „Jailbreak“ na svojom Reverbnation účte. Pieseň si môžete vypočuť TU.

Chalani zo slovenskej metalcoreovej kapely LAST CHANCE pokrstili svoje debutové EP. Stalo sa tak ešte začiatkom septembra v Road Pube, v ich rodnom meste Poprad. Krstnými otcami EP boli blízki kamaráti samotných členov, ktorí stoja pri kapele už od jej vzniku. EP nesie názov „For Those Who Remember Our Name“ a od 6. septembra je možné si ho vypočuť na Youtube alebo aj zakúpiť prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky kapely. Pod novinkami nájdete video, v ktorom si EP môžete vypočuť.