NOVINKY OD BLIND GUARDIAN A MOONSPELL, A TO NIE JE VŠETKO!

BLIND GUARDIAN zverejnili už v poradí štvrté video z nahrávania nového albumu. MOONSPELL zverejnili novú skladbu a artwork pripravovaného albumu. Till Lindemann (RAMMSTEIN) a Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN) spojili sily v novom projekte! MALEVOLENT CREATION vydajú nový album. INGROWING chystajú nový album. Vypočujte si ukážky z nového albumu austrálskych grinderov THE KILL. Hlavný mozog Slovákov OBLITERATE vydal sólové inštrumentálne EP.
Nemci BLIND GUARDIAN zverejnili ďaľší obrazový materiál z procesu nahrávania ich jubilejného, v poradí desiateho albumu „Beyond the Red Mirror“, ktorý vyjde 30. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Portugalskí dark metalisti MOONSPELL vydajú v marci prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový štúdiový album nazvaný „Extinct“, z ktorého zverejnili skladbu „The Last of Us“. Tú nájdete pod novinkami, kde si môžete pozrieť aj artwork novinky, o ktorý sa postaral Seth Siro Anton (SEPTICFLESH).

Till Lindemann (RAMMSTEIN) spojil svoje sily s Petrom Tägtgrenom (HYPOCRISY, PAIN) v projekte nazvanom jednoducho – LINDEMANN. Viac informácií k dispozícii momentálne nie je, ale že pôjde o výnimočnú zvrhlosť sa môžete presvedčiť pod novinkami, kde nájdete promo foto tohto projektu, ktorá sa začala šíriť po facebooku.

Death metalisti MALEVOLENT CREATION po minuloročnom podpísaní zmluvy s Century Media Records momentálne pracujú na novom, zatiaľ nepomenovanom štúdiovom albume, ktorý by mal vyjsť na jar tohto roka.

Českí grinderi INGROWING našli náhradu za gitaristu Eddieho, ktorý to s nimi ťahal 17 rokov. Novou posilou tejto skupiny sa stal Zbyněk „Marho“ Marhoun (DIEVISION, ex-SATISFUCKTION), čo znamená, že kapela je v kompletnej zostave a začala pracovať na novom albume, ktorý by mal vzniknúť v priebehu tohto roka, pričom takmer polovica skladieb je už hotová.

Včera (4.1.) vyšla na CD nosičoch prostredníctvom labelu Obscene Productions nová štúdiová nahrávka austrálskych šialencov THE KILL s názvom „Kill Them…All“. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť dve skladby z nej, konkrétne „Into the Drink“ a „Public Execution“. Na záver ešte dodáme, že recenziu spomínanej novinky si budete môcť prečítať aj na našich stránkach.

Gitarista a hlavný mozog súčasnej zostavy košických OBLITERATE – Ivan Babilonský (ex-NOSTRUM) vydal sólové inštrumentálne EP, na ktorom sa prezentuje v podstatne jemnejšej forme ako vo svojej domovskej kapele. Pod menom IVIN vypustil do sveta digitálnu verziu „4:36 am“ na svojom Bandcampe. Ivan sa na nahrávke postaral o všetko okrem basgitary, ktorú nahral František Proks (LUNOKHOD, ex-NOSTRUM, ex-CARESS). Ukážku v podobe skladby „Waiting for Spring“ nájdete nižšie. – Tlačová správa