ČAKANIE JE NA KONCI: LÍSTKY NA MANOWAR KONEČNE V PREDAJI

Všetci fanúšikovia najhlasnejšej kapely na svete sa dočkali. MANOWAR mieria po prvýkrát na Slovensko. Už o necelý rok 18. januára 2016 bude v Bratislave, Aegon Aréne NTC zaručene plno.  A preto si nenechajte ujsť predpredaj lístkov, ktorý sa zahájil konečne dnes 10. februára o 8:30 hod.. Po nekonečných 35 rokoch sa sen mnohých metalových fanúšikov stane skutočnosťou a uvidia najoddanejšiu heavymetalovú kapelu všetkých čias.
Organizátori zatiaľ dostali len zbežné informácie čo sa na nich chystá, ale podľa všetkého to bude obrovské a hlučné! Turné MANOWAR v roku 2016 má byť ešte väčšie ako to v tomto roku. Produkcia bude pozostávať z 5 kamiónov, ktoré budú na turné voziť dohromady vyše 80 ton techniky. Špičkový zvuk o sile 360 000 wattov a svetelný park s viac ako 600 000 wattmi určite nenechá nikoho na pochybách, že pôjde o jeden z najväčších metalových koncertov na Slovensku.

Atmosféru dotvorí vyše 300 najkvalitnejších LED panelov, kde bude vystúpenie pekne vidieť z každého kúsku arény a dokopy 118 reproboxov na pódiu ešte zrejme tiež žiadna kapela nemala.

Okrem Bratislavy zavítajú budúci rok aj do Čiech, Poľska, či Nemecka. Ako v januári na ostravskom koncerte povedal Joey DeMaio: „Do Bratislavy sa veľmi tešíme nakoľko sme na Slovensku ešte nikdy nehrali. Veríme, že prídu úplne všetci a hala bude úplne plná. Máme tam veľmi veľa oddaných fanúšikov, ktorí za nami museli doteraz vždy cestovať do Čiech alebo iných krajín,“ hovorí líder skupiny.

Kapela má pritom veľa práce na prípravách nového albumu a na tohto ročné januárové miniturné si odskočili priamo zo štúdia. S prácami na albume finišujú hneď po návrate z turné. Kapela MANOWAR patrí k priekopníkom heavy metalu na svete. Svoju hudobnú kariéru založili na oddanosti tomuto žánru a nezameniteľnej skladbe piesní. V zložení Joey DeMaio, Eric Adams, Karl Logan a Donnie Hamzik prídu na Slovensko už 18. januára 2016. Bratislava sa určite bude otriasať v základoch.
   
Lístky sú oddnes 10.februára 2015 v predaji v sieti Ticketportal.sk v cene 35 Eur.

Informácie poskytol Edo Kopček z usporiadateľskej agentúry ProMusic.

Tlačová správa