HRAJTE O 2 VOĽNÉ VSTUPY NA KONCERT U.D.O. V BRATISLAVE

Už prešiel nejaký ten čas, čo sme na našich stránkach súťažili o voľné vstupy na koncert. Je najvyšší čas to zmeniť a robíme tak práve teraz. V tomto roku oslavuje Double Head Productions 10. výročie a pripravuje pre fanúšikov množstvo koncertov. Už rokov o pár dní (25.2.) vystúpia v Bratislave fínske monštrá LORDI a v nedeľu 8. marca sa predstaví taktiež v hlavnom meste SR skupina U.D.O. Spoločne s agentúrou Double Head sme pre vás pripravili súťaž o 2 voľné vstupy, práve na koncert legendárnej formácie U.D.O. v Majesticu. Dvaja z vás si môžu tento koncert užiť zadarmo. Takže, ako nato?
Stačí správne odpovedať na dve súťažné otázky, ktoré však nebudú úplne jednoduché a čakať, či sa pri žrebovaní usmeje na vás šťastie.

Súťažné otázky:
1, Kto z pôvodných členov ACCEPT hral dlhé roky spolu s Dirkschneiderom v U.D.O. ?
2, U.D.O. k nám prišli koncertovať ako jedna z úplne prvých metalových kapiel „Západu“. Bolo to už v roku 1990. Vystúpili v dvoch mestách. Ktoré to boli?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte „U.D.O. v Bratislave“. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do stredy 4. marca do 12. hodiny! Meno výhercu zverejníme o deň neskôr. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude spolu so správnymi odpoveďami zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.